Mi az az álmotok amiéért mindent megtennétek? Volt olyan álmotok ami a jövőtökről szól és valóra vált?
Én még nem nagyon álmodtam olyat, ami aztán valóságban is megjelent volna.
Vágyaim vannak, jaaa... szeretnék tehetősebb lenni, és rugalmasan dolgozni, valami nagyon motiválót. De azt még nem tudom mi motiválna 🤔
Aztán még vannak szexuális vágyaim, amikben azért segít barátnőm többé kevésbé 😃
Hmm, meg több kalandra vágyom, de sőt nem is, hanem inkább kicsapongásra. Lehet ez is szex akár mint pl egyéjszakás, de inkább olyanokra gondolok, hogy hirtelen jött őrült ötleteket valósítunk meg. Lehet ez kirándulás,sport, csínytevés, iszogatás stb... túl kiszámítható az életem, ami biztosít egy egész jó boldogságszintet. nem is kell ennél több, de inkább lehetne hullámzóbb picit :) negy kicsapongás, aztán nagy pihenő
Nkm 16 éves korom óta nagy álmom, hogy életem szerelmével (akit még nem ismerek) családot alapítsak, és minden este átkarolva aludhassak el vele.
Persze tudtam, hogy ez 16 évesen a "kamaszkorság" miatt nem megvalósítható, ezért elkezdtem mindent ennek fényében tenni. Tanulni, előrébb lépni, a biztonságos családi légkört (otthont, autót, karriert) megépíteni, persze hatalmas szerencse is van az életem mögött, de elmondható, hogy lassan végzek az előkészületekkel...
Szóval ez az álmom, ami bár elérhetetlennek tűnik, így röpke 10 év eltelte után is, de miért élünk, ha nem azért, hogy az álmunk beteljesüljön? :)
Alvás közbeni álom, ami a jövőmről szól?
Kb mind. Álmodozásaimat álomként látom néha magam előtt, de azok olyan szürreálisak, nem megfoghatók, hogy a megvalósulása sem igazán kézzel fogható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!