Volt/Van olyan ember, akit miután megismertél teljesen más véleményed lett róla mint mielőtt csak felszínesen ismerted? (akár jó, akár rossz értelemben? Ha igen, akkor milyen véleményed lett róla?
Van egy aranyszabály, pont az, amit leírtál:).
Csak mélységében ismeri meg az ember a másikat.
Vice-cersa lehet a dolog: felszínesen jó-mélyen rossz; felszínesen rossz-mélységében azonban jó.
Ilyen az élet.
Mindkettőre tapasztaltam már ilyet.
Igen, a jó és rossz oldaláról is megtapasztaltam már ezt a dolgot.
Volt olyan lány, akit csak üresfejű, kényes cicababának gondoltam, mert először csak annyit láttam belőle, hogy nagyon szereti sminkelgetni meg kenegetni magát, néha tök random módon előkapta a kis zsebtükrét és nekiállt szájfényezni az ajkait. Aztán ahogy egyre többet beszélgettem és egyre több időt töltöttem vele, rá kellett jönnöm, hogy ez a csaj nagyon is intelligens, jóval felnőttesebb, céltudatosabb és talpraesettebb, mint én vagyok. Mára ő az egyik legjobb barátom :)
De sajnos előfordult már olyan is, hogy egy kedves, szerény, aranyosnak tűnő, folyton mosolygó lányról, hamar kiderült, hogy egy rosszindulatú, végtelenül beképzelt kis liba, aki mindig csak addig kedves az emberekhez, amíg valami haszna származik belőlük.
Oda vissza volt példa rá.
Külsőre meg pletykából nem lehet kiismerni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!