Nektek van ilyen “random” ismerősötök? Nem idegesítenek titeket? (Részletek lent)
Olyan ember, aki azt mondja magáról, hogy neki random személyisége van. Na most ezt úgy kell elképzelni, hogy néha (de nem néha, mert szinte mindig és már unalmas) ok nélkül vág valami “húdevicces”’ hülye pofát (pl rendes beszélgetések vagy munka közben stb) vagy mond valami teljesen oda nem illő, random baromságot.
Mondok egy példát:
Én: Odavinnéd ezt légyszíves az asztalra?
Ő: Igen csak kakis. Hihihi hahaha
Vagy pl munkáról volt szó és egyszer csak megszólal, hogy te kenyérevő.
És nem gyerekről beszélünk, hanem felnőtt, dolgozó férfiról. Nem tudom jobban elmagyarázni, néha ilyen full idiótaságokat mond, aminek nincs semmi értelme, meg szerinte vicces fejeket vág a semmiből. Ez normális viselkedés vagy mi a szar baja van? Mindenkivel így viselkedik és annyira kínos, mert abszolút nem vicces a pali, semmi normális humora nincs, csak beszél ilyen otrombaságokat, amikor viccesnek akar tűnni.
21:22, olvasd már át a válaszodat, mielőtt elküldöd... A második mondatod egy nagy katyvasz.
Kérdező, nincs ilyen ismerősöm, de ha nagyon zavar, szólj rá finoman, hogy ne idétlenkedjen folyton.
nézd a jó oldalát, ő legalább ártalmatlan
mennyi olyan idióta, rongy ember van manapság, aki nem a saját idiotizmusától érzi jól magát, hanem mások ok nélküli leszólásától, alázásától, gúnyolásától? - és ezek is felnőtt emberek
amúgy lehet, hogy pszichésn beteg, esetleg gyógyszer szed, vagy iszik
én pl nem veszem észre valakin, ha pityókás, mivel én magam se, és a környezetem se iszik... csak annyit veszek észre, hogy kb igy viselkedik...
amúgy a mai 20-30-as korosztályban felnőtt egy ilyen félkegyelmű, infantilis de-generáció, akik pontosan tükrözik, hová tart a világunk. Ezt úgy mondom, hogy én is 30-as vagyok, de csak elképedve látom őket, hogy ezek szabadon lehetnek, és nem a zárt osztályon.
És mégis mit mondjak neki? Hogy mindenki rosszul van már a szellemi sérült humoràtól, meg a magas hangú vihogásától? Velünk együtt dolgozik, én nem rúghatom ki. Arra voltam kíváncsi, hogy nektek vannak e ilyen ismerőseitek, mert pl én hallottam már máskor is, hogy valakik nagyon viccesnek gondolják magukat mert “random”’dolgokat mondanak. Ez a humor?😀
#2 jó frusztrált vagy, nyugodj le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!