Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan ember, akinek...

Van itt olyan ember, akinek 100 alatti az IQ-ja, vagy tudja magáról, hogy buta?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem vittem semmire, egy igazi vesztes vagyok, szóval kitörölhetem a magas "ikúmmal" :) a fenekemet.
2021. márc. 6. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
10. Velem is ugyanez van! Én is gondolkodtam már rajta, hogy valami figyelemzavarom vagy ilyesmi gondom lehet, de félek elmenni szakemberhez, mert tartok attól, hogy kiderül, nem figyelemzavaros, hanem tényleg retardált vagyok...Ezért inkább nem csinálok semmit, így legalább megmarad a remény :/
2021. márc. 6. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Erettsegin megbuktam, de Mensa tag vagyok. 140 logikai IQ. Butanak nem neveznem magam, az igaz.
2021. márc. 6. 21:18
 14/16 KmsRys ***** válasza:
100%

Nekem 100 alatti, ami engem azért zavar, mert kicsi koromban jóval 100 felett volt, ha minden igaz. Bár én mindig is butának éreztem magam...

Mondjuk én hallottam már olyat, hogy az IQ szint nem minden, nem (csak) az határozza meg, hogy ki buta és ki okos. Bár én nem értek ehhez, csak hallottam valahol.

2021. márc. 6. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok:De mellettem szólva legyen,hogy sose voltam okos,de ezt kompenzáltam a jószívűségemmel,először mindenki felé,aztán mikor nagy sokára rájöttem hogy ezt sokan nem érdemelték meg,akkor jó alaposan leszűkítettem ezt a kört.
2021. márc. 6. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
"mert tartok attól, hogy kiderül, nem figyelemzavaros, hanem tényleg retardált vagyok." Dettó. :D
2021. márc. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!