Ha egy ismert ember kitesz magàról egy képet, miért kell egyből megkérdezni, hogy a ruháit hol vette?
Napi szinten látom sokszor, hogy magyar hírességek kitesznek bármilyen témájú képet, egyből rengetegen kérdezik, hogy honnan van a ruha, cipő stb.
Általában olyan drága ruhákat hordanak, hogy egy tini úgysem tudja megvenni magának. Ma is láttam egy kép alatt, sokan kérdezték honnan van a cipő, erre a válasz: Gucci.
Szerintetek ebben mi a lényeg? Ti csináltok ilyet?
Mert biztosan tetszik nekik, hiszen a hírességek általában mindig a legutolsó divat szerint öltözködnek, aminek a nagy része persze ingyen van, szponzoroktól.
A szerencsétlen naiv tinik pedig reménykednek, hogy talán olyasmit is hordanak, ami az ő számukra is elérhető (aztán kiderül, hogy nem).
Na meg igen, a másik, simán kinézem, hogy vannak fizetett "bérkommentelők" akiknek ez a feladata, hogy ezt megkérdezzék. Celebünk pedig készségesen válaszol. Így nem virít a kép alatt a "szponzorált tartalom" felirat, ami sokakból ellenérzést vált ki, mégis mindenki tudni fogja, hogy Ő bizony Gucciban feszít. Win-win szituáció.
Érdekes amiket írtok. Én nem is gondoltam, hogy vannak ilyen "bérkommentelők", pedig így belegondolva teljesen logikus a helyzet.
Akármelyik "hírességnek" megnyitom a képét az az első, hogy kb 5-en írják, hogy jaj de jó a fürdőruhád, honnan van? De jó papucs, érdekelne hol vetted stb stb. Holott nem is tartozik a képhez ez a téma.
Nagyon köszönöm, hogy írtatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!