Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy ismert ember kitesz...

Ha egy ismert ember kitesz magàról egy képet, miért kell egyből megkérdezni, hogy a ruháit hol vette?

Figyelt kérdés

Napi szinten látom sokszor, hogy magyar hírességek kitesznek bármilyen témájú képet, egyből rengetegen kérdezik, hogy honnan van a ruha, cipő stb.

Általában olyan drága ruhákat hordanak, hogy egy tini úgysem tudja megvenni magának. Ma is láttam egy kép alatt, sokan kérdezték honnan van a cipő, erre a válasz: Gucci.

Szerintetek ebben mi a lényeg? Ti csináltok ilyet?

2019. jún. 16. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy nagy történet. Gucci ad a hírességnek ingyen göncöket, amire senki nem kíváncsi honnan van, kiteszik a képet, és a Gucci vagy a Híresség megkérdezi vagy megkérdezteti másokkal, hogy honnan van, mintha nem is reklám lenne, hanem spontán érdeklődés. Ezt sok másik "híresség" és az "én is érek annyit" emberek besz. opják, és ha már ketten vesznek olyan göncöt bejött mindenkinek az üzlet.
2019. jún. 16. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert biztosan tetszik nekik, hiszen a hírességek általában mindig a legutolsó divat szerint öltözködnek, aminek a nagy része persze ingyen van, szponzoroktól.

A szerencsétlen naiv tinik pedig reménykednek, hogy talán olyasmit is hordanak, ami az ő számukra is elérhető (aztán kiderül, hogy nem).

Na meg igen, a másik, simán kinézem, hogy vannak fizetett "bérkommentelők" akiknek ez a feladata, hogy ezt megkérdezzék. Celebünk pedig készségesen válaszol. Így nem virít a kép alatt a "szponzorált tartalom" felirat, ami sokakból ellenérzést vált ki, mégis mindenki tudni fogja, hogy Ő bizony Gucciban feszít. Win-win szituáció.

2019. jún. 17. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Érdekes amiket írtok. Én nem is gondoltam, hogy vannak ilyen "bérkommentelők", pedig így belegondolva teljesen logikus a helyzet.

Akármelyik "hírességnek" megnyitom a képét az az első, hogy kb 5-en írják, hogy jaj de jó a fürdőruhád, honnan van? De jó papucs, érdekelne hol vetted stb stb. Holott nem is tartozik a képhez ez a téma.

Nagyon köszönöm, hogy írtatok :)

2019. jún. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!