Amikor egy ismert ember meghal, hogyhogy azonnal felkerül
az időpont a Wikipédiára?
Hát figyelj... valaki ki is csapja rá, szóval...
2016. máj. 30. 23:20
2/22 A kérdező kommentje:
most ebben mi a furcsa? eddig is fenn volt, mint ismert ember - amikor meghal, bebiggyesztik a dátumot oda
2016. máj. 30. 23:28
Wikin bárki szerkesztheti a cikkeket, leírások. Nyilván mikor meghal valaki a világon bárhol valaki csinál egy módosítást a cikken és kész.
2016. máj. 30. 23:49
Lehet több oka is attól függően, hogy ki tölti fel a módosítást. Vagy a médiáért felelős emberei teszik ezt, mert ez a feladatuk, vagy egy magánszemély ösztönös motivációból, ami abból ered, hogy szeretünk elsőként véghezvinni dolgokat.
2016. máj. 30. 23:50
A leggyorsabban terjedő dolgok a világon:
3. helyezett: Hírek
2. helyezett: Fény
1. helyezett: Pletyka
2016. máj. 30. 23:51
7/22 A kérdező kommentje:
" Wikin bárki szerkesztheti a cikkeket, leírások. Nyilván mikor meghal valaki a világon bárhol valaki csinál egy módosítást a cikken és kész."
Ezt én értem, csak nem tudom elképzelni, hogy valaki meghal, és első gondolatom, hogy na, felteszem Wikire.
A médiáért felelős emberekre nem gondoltam, köszönöm.
"első gondolatom, hogy na, felteszem Wikire."
Pedig vannak ilyen emberek :P
2016. máj. 31. 00:08
9/22 A kérdező kommentje:
Lehet te nem. De mas igen. Na bumm! Es ez baj?szerencsere nem vagyunk egyformak igy nem kell mindig mindenkinek MINDENRE gondolnia. Tök jó nem? :D sztem kiralysag hogy 1000000 emberol legalabb egy szerkeszti! Legalabb ez gyors. Nem tokjo? ORULJ MAR BMEG! MINDENERT PICSOGNI KELL?
2016. máj. 31. 17:34
Kapcsolódó kérdések: