Van itt olyan ember, akinek 100 alatti az IQ-ja, vagy tudja magáról, hogy buta?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 20:17
2/16 anonim válasza:
A buta kifejezés rám nézve hízelgés.
3/16 anonim válasza:
Nincs 100 alatt az IQ-m, de butának érzem magam.
4/16 A kérdező kommentje:
Én is buta vagyok sajnos. :(
2021. márc. 6. 20:35
5/16 anonim válasza:
Nem töltöttem még ki IQ tesztet, szóval nem tudom, mennyi, de szerintem nagyon alacsony lehet. Sulis koromban is mindig azt mondták a tanárok, lassú vagyok, szóval..elég valószínű.
7/16 anonim válasza:
Egy végtelenül ostoba ember vagyok. Kitöltöttem a Mensa tesztjét, 114 volt, ami a felső 20%, de szerintem akkor is annyi eszem van, mint egy kavicsnak.
8/16 anonim válasza:
Szomorú ezeket olvasni, pláne olykor makulátlan helyesírású emberektől.
Az IQ egyrészt csak az intelligencia logikai oldalát méri, tehát egyáltalán nem biztos, hogy "buta", akié nem verdesi az eget.
Másfelől ez is, mint megannyi másik képesség, fejleszthető.
9/16 anonim válasza:
Én. Elég rossz érzés újra és újra szembesülni vele, rendszerint megszégyenüléssel is jár.
10/16 anonim válasza:
Nekem tini koromban 130 körüli volt, közben én voltam az egyik legrosszabb tanuló, mert lusta vagyok és halogatós és eléggé valószínű, hogy figyelemzavaros is (akartam jelentkezni ilyen kivizsgálásra, de most elhalasztottam). Gyakran nem tudok elsőre felfogni dolgokat, amikor magyarázzák. Ha ételt csinálok recept szerint, az kész kínszenvedés például, mert minden erőmmel figyelni kell, hogy ne hagyjak ki valamit.
De ez csak egy a sok közül.
8-nak igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!