Hogyan lehet, hogy még így sem nagyon állnak velem szóba?
Köszönöm!
Udvarias is, mert megköszöni. Második plusz pont. :)
Komolyan mondom, legszívesebben elbeszélgetnék veled alaposan, és minden egyes pozitív megnyilvánulásodnál felhívnám a figyelmedet a saját jó tulajdonságaidra, mert szemmel láthatóan vannak...
Higgy már magadban, és felejtsd el a pénzedet!
Holna majd nézz be, írni fogok pár neked ajánlott csajos romantikus filmet - mesék, de azért van bennük tanulság számodra
Oks.
Nyugi, nekem még ennyi sem jön össze. Mondjuk nem vagyok olyan gazdag, mint te, de az átlag magyarnál mindenképp jobban élek.
Az autóm egy 20 éves Opel Astra, van egy erősen felújítandó lakásom (örökségből), amit, ahogy van pénzem, tatarozgatni szoktam, van egy viszonylag jól fizető állásom.
De ez sem elég semmire. Nem érdekelnek a golddigerek, csak meglepő, hogy minden "feltételét" teljesítem annak, hogy fenttartsak egy egészséges, felnőtt(!) párkapcsolatot, egzisztenciális feltételek is adottak, nincs mamahotel, van kocsi, lakás, tartalékok, igyekszem figyelni a testemre (tavaly óta 20+ kilót fogytam), aztán lósz@rnak sem kellek.
Elég elkeserítő.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!