Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt osztálytársaim miért nem...

Volt osztálytársaim miért nem állnak szóba velem, miért kerülnek? Ez veletek is így van, illetve ti is kerülitek őket, ha pl. utcán összefuttok?

Figyelt kérdés

Megszűnt a munkahelyem, sok szabadidőm lett, és az utcán összefutottam pár volt osztálytársammal, meglepett a reakciójuk:

1.) Jó haverok voltunk, most utcán összefutunk, erre ilyen há... hát... háháhá... tőmondatokban válaszol, nem lehet beszélni vele, majd közli: "Na én arra megyek, szia!" (Természetesen én is arra akartam menni, mert az útkereszteződésnél egy pici zsákutca volt.)

2.) Régen beszélgettünk, de nem voltunk konkrétan barátok. Utcán ráköszönök, Ő rámnéz, majd továbbmegy (köszönés nélkül).

3.) Csaj, régen elvoltunk, szintén utcán szembejön, megpillantjuk egymást, majd mikor mellém ér, elfordítja a fejét...

4.) Jó haverok voltunk, most facebookon ráírok, hogy mi van vele, semmi válasz... majd megint ráírok, erre közli, hogy dolgoznia kell (a bátyja cégén élősködik, ott van, de soha életében nem dolgozott).

5.) Csaj, jóban voltunk, ráírok facen (kúltúráltan, hogy mi van vele), visszaírja, hogy többet ne keressem, és letilt!

Szóval, huh... csak pislogok, és nem értem mi van, ha eltelik 10 év, akkor már úgy kell tenni, mintha sosem ismertük volna egymást? Ti hogy vagytok ezzel?

30/F

2021. febr. 5. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert már nem számít nekik hogy kivagy . a 10 év hosszú idő , így ez a reakció lesz gyakori.
2021. febr. 5. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

"a bátyja cégén élősködik, ott van, de soha életében nem dolgozott"

Nos, aki a megánéletemben vájkál + ilyen rosszindulatóan vélekedik rólam, azt én is elkerülném jó messzire, szóval szerintem te csak ne pislogj.

2021. febr. 5. 21:59
 3/10 anonim válasza:
100%
Velem is ez van, néha a jelenlegiek se bírnak köszönni lol. De kb ja pont ugyanezek a szituk vannak itt is.
2021. febr. 6. 02:25
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Mindenkinek más irányt vett az élete középiskola óta, szerintem teljesen érthető, hogy nincs idejük már ilyesmire. Egyébként sem lehetsz túl kellemes társaság. “Apja cégén élősködik” Ha ennyire rossz véleménnyel vagy róla, minek akartál beszélgetni vele? Unatkozol? Építgesd a saját életedet inkább és hagyd őket.
2021. febr. 6. 10:21
 5/10 A kérdező kommentje:

"bátyja cégén élősködik" - Talán úgy hangzott, de nem rosszindulatból mondtam. Már a suliban is sokat poénkodtunk ezen, mivel érettségi előtt semmi terve nem volt, és Ő jött azzal, hogy majd ott lóg (autókereskedő a bátyja, a volt osztálytársam meg csak ott van, tényleg nem csinál semmit).

"Mert már nem számít nekik hogy kivagy" - És akkor már köszönni se kell egy régi ismerősnek? Fura...

2021. febr. 6. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
“Tényleg nem csinál semmit” Ha 10 éve nem beszéltetek, akkor ezt honnan veszed? Attól még, hogy középiskolás korotokban ezzel poénkodtatok, az nem jelent semmit. Hidd el, a többségnek nincs terve érettségi előtt, hogy mihez fog kezdeni magával, mégsem hajléktalan mindenki. Pont ebben az eltelt 10 évben alakították ki az életüket. Neked is ezt kellene tenned. Szerintem te a múltban élsz, azért van időd ilyeneken gondolkodni. Én még ha nagyon magányos lennék, akkor is leszarnám a volt középiskolai osztályomat (pedig kifejezetten jó társaság volt), mert egyszerűen már más életünk van, más emberek lettünk, nincs szükségünk a másikra. Dolgozol? Tanulsz? Vannak céljaid? Esetleg kapcsolatod? Magaddal foglalkozz, magadat építsd, ne múltbéri emberekkel akarj haverkodni, mert így sosem fogsz fejlődni.
2021. febr. 6. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe őket. Sok idő eltelt már, mindenki éli a saját életét, az ő életüknek már nem vagy része. Lehet, hogy meg se ismernek már, annyit változtál.
2021. febr. 6. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik letiltott, annak is megértem a reakcióját. Mi, fiatal csajok, ha hagynánk, napi szinten kapnánk ilyyen üzeneteket, ami sokszor kellemetlen. Mert kiderül, hogy a beszélgetőpartner valójában társat keres.
2021. febr. 6. 18:52
 9/10 A kérdező kommentje:

"más életünk van, más emberek lettünk" - Az 1-es és a 4-es lepett meg igazán, mert tényleg a legjobb haverok voltunk, most meg olyanok mint az értelmi fogyatékosok...

Én az első 6 évben felépítettem a vállalkozásom, ami mára virágzik, várom hogy jöjjön a pénz, mellette mivel unatkoztam, elmenetem dolgozni (társaság miatt), ez megszűnt.

A két haveromnak igazából suli helyett munkája lett, és ennyi (se család, se semmi komoly változás).

Az autókereskedős amolyan laza életművész - 7 helyett 10-re ér be, ha jön valami vevő, elküldi hogy a bátyjával beszéljen mert ő a főnök, ha meg valami csaj jön, kicsit flörtöl vele, néha odébbáll valamelyik kocsival, vagy felrak egy rendszámot, majd 2 órával korábban megy haza (ismerősöm mellettük dolgozik egy kertészetben, ezért tudom hogy megy ez).

Kíváncsi vagyok mi lesz a következő osztálytalálkozón (ami tavaly lett volna).

2021. febr. 7. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
De nem mindegy mit csinálnak? Dolgozd már fel, hogy vége. Oké, köszönni köszönhettek volna, de a középiskolás barátságok szinte mindig véget érnek. Keress másokat, ez ennyi. Ne akard zaklatni őket.
2021. febr. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!