A ti sulitokban is volt már olyan, hogy egy verekedés odáig fajult, hogy az osztálytársad haját erősen húzták és sok haja kiszakadt? Hogy történt, elmeséled?
Olyan nem volt. Felgyujtott haju gyerek, levagott haju gyerek, kitort fogu gyerek, poroltoval osszevert feju gyerek es sok minden.
2020. szept. 3. 15:11
2/10 anonim válasza:
Nem volt. Normális, alapítványi általánosba jártam, majd evangélikus gimnáziumba, szerencsére nem képezték a közösség részét ilyen deviáns gyökerek.
"Bunyó" persze volt, többnyire birkózás jellegű, hogy sérülést ne okozzon, de azért lehessen leszorítani.
2020. szept. 3. 15:13
3/10 anonim válasza:
Igen. Nem.
2020. szept. 3. 15:21
4/10 anonim válasza:
Nálunk hajtépés nem volt, de gyakran voltak nagy verekedések. Komolyabb sérülés nem történt az ütéseken kívül, meg lement egy 2 órás kvrvaanyázás a tanárral. Aztán szerencsére egy normális gimibe mentem, rendes osztállyal.
2020. szept. 3. 15:21
5/10 anonim válasza:
Volt, nyolcadikban. Két lany osztalytarsam ksszeveszett, az egyik pedig oldalt kopasz lett, ugy kiszaggatta a hahat a masik. Valamit beszoltak egymasnak, mar nem emlekszem, de a csajszi parokaba jart egesz evben a haja miatt (tenyleg kopasz volt egy bazi nagy korben)
2020. szept. 3. 15:43
6/10 anonim válasza:
A tinikben mindig is ennyire tomboltak az ősember-hormonok.
2020. szept. 3. 16:40
7/10 anonim válasza:
A mi sulinkban nem, de a mellettünk lévő suliban igen, kb. az egész város tudott az estről. Két csaj egymásnak esett, az egyik úgy megtépte a másikat, hogy egy szép tenyérnyivaló hajcsomó a kezében maradt. Persze, utána büszkén szelfizett a kezében a hajcsomóval.
2020. szept. 5. 14:20
8/10 anonim válasza:
Nem
2020. szept. 8. 10:34
9/10 anonim válasza:
Valamikor 5.-8.-ban volt. Csak nem az én osztályomban.
Egy román és egy cigány csaj összeverekedett a folyosón, s az egyik egy tincs hajjal rövidebb lett. Az egész felsőtagozat nézte a lépcsőkről s ahonnan még látni lehetett. Még drukkoltunk is. :D
Aztán persze igazgatói ügy lett belőle meg minden.
Hogy min vesztek össze, nem tudom.
(Mielőtt valaki elkezdeni, hogy rasszizta vagyok, vagy valami: a magyar gyerekek azért legalább iskolán kívül verekedtek...)
2020. szept. 8. 16:45
10/10 anonim válasza:
Egy durvábbnak mondható verekedés volt, amikor egy 10.-es srác szétverte egy végzős állkapcsát, mert elkezdte őt meg haverját bullyingolni, a kicsit kirúgták, a végzős sulit váltott utolsó évén, mert szégyellte magát.
Meg volt egy orrtöréses sztori, mikor leqrvázta egy gyerek a volt osztálytársam barátnőjét, de ezeken kívül inkább csak pofozkodások mentek néha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!