Volt egy verekedésem. Kinek van igaza?
Tehát az osztálytársnak annyi a bűne hogy beszélgetett 3 lánnyal?!
Erre te ok nélkül megütötted ?
Ha ez így van akkor a szüleid kereshetnének neked valakit aki tudna segíteni hogy normális lehess.
Szánalmas vagy kérdező, írom ezt lányként. Lehet nem vagy "nyuszi muszi" ellenben agresszív, gyerekes és másokra veszélyes igen. Ezért pedig bőven megérdemled, hogy eltanácsoljanak, és ne is álmodj róla, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj bármilyen lánnyal.
A lányok helyében direkt segítettem volna az osztálytársnak, ezzel is jelezve, hogy az ő társaságát többre méltatom, mint a te agressziódat.
A srác helyében pedig egyszerűen feljelentenélek.
Nem értem mi volt az indíték? Ez testi sértés, biztos, hogy neked nem fognak igazat adni ebben.
"Azért mentem neki, mert én az a típus vagyok akinek mindig verekednie kellett azért, hogy legyen."
Lehet, hogy eddig azok körében, akik felneveltek ez így tudott csak működni, így tudtad megszerezni magadnak amire szükséged volt. Ez viszont a való világban hátráltatni fog téged. A düh és önkontroll hiánya egy nagy handicap a mai társadalomban. Ugyanis együttműködéssel sokkal produktívabban lehet dolgozni. pl. egy cég nem tudna úgy működni, hogy a dolgozók összeverekszenek mert be akarják bizonyítani a főnöknek, hogy nem nyuszi muszik.
Fel kellene keresned egy szakembert, mielőtt tönkreteszed a saját életedet. Ilyen hozzáállással egy olyan jövő fog rád várni, ahol börtönbe kerülsz és nincs se normális munkahelyed, se normális fizetésed. A minimumon fogsz élni, és ez nem egy vidám jövőkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!