Volt egy verekedésem. Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Szünet előtt nekimentem az osztálytársamnak. Az osztálytársam azt hiszi, hogy ő a világ közepe és a folyosón 3 lánnyal beszélgetett, mire én odamentem és nyakon vágtam, ő visszaütött és bunyó alakult ki. A többiek csak néztek minket, nagy tömeg gyűlt össze és mindenki éljenzett, majd megjött a tanár akivel óránk volt és azt mondta, hogy ezt elmondja az igazgatónak. Tartok tőle, figyelmeztető lesz belőle. Azért mentem neki, mert én az a típus vagyok akinek mindig verekednie kellett azért, hogy legyen. Beakartam bízonyítani a lányoknak, hogy nem vagyok nyuszi muszi.2020. jan. 1. 19:43
11/23 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor egy utolsó gyökér vagy.
13/23 Blade Bone válasza:
Szerintem te nem csak irigy vagy, hanem még hülye is. Az előélet nem mentség, alkalmazkodni tudni kéne, szóval van hova fejlődnöd.
14/23 anonim válasza:
Mint nőnemű mondom, ez nem menő, hanem ciki a lányok szemében.
15/23 A kérdező kommentje:
Ilyen az élet, ütni kell.
2020. jan. 1. 20:34
17/23 anonim válasza:
Szerintem hülye vagy,szimplán.Annyi az egész hogy a lányoknak bejön az ilyen viselkedés.Náluk szereztél egy jó pontot.
18/23 anonim válasza:
"a folyosón 3 lánnyal beszélgetett, mire én odamentem és nyakon vágtam"
Ebben az esetben Te vagy a ludas. Azzal, hogy 3 lánnyal beszélgetett alapból nem provokálta ki a verekedést, a másik meg, hogy nem verekedéssel kell megoldani a dolgokat.
19/23 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy valaki ekkora tuskó legyen... mit ártott neked azzal hogy beszélgetett? Hiába vagy betegesen féltékeny és agresszív, a verekedés semmire nem megoldás.
20/23 anonim válasza:
"mire én odamentem és nyakon vágtam
Kinek van igaza"
🤣😂🤣
Ilyen az élet, ütni kell.
- Ha ezt tudod, így gondolod, akkor meg minek kérdezed meg, hogy "Kinek van igaza"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!