Hogyan lehet, hogy még így sem nagyon állnak velem szóba?
És utána hogyan magyarázzam meg, hogy valójában honnan származok, és miért álcáztam magam? Szabadkozzak, hogy akkor nem álltál volna velem szóba? Mit csinálnak ilyenkor egy romantikus vígjátékban? 28 vagyok amúgy.
Jól fogalmaztad.
#9 vagyok
Hidd el, hogy azon a ponton, ha valaki tényleg önmagadért szeret, akkor az anyagiak nem nagyon számítanak, és fokozatosan is lehet adagolni, hogy több pénzed van, mint elsőre mutattad, ha biztonságba érzed magad a nővel, harmadszorra már drágább helyre viszed, stb, és lassan úgyis magától is rájön, hogy jobban szituált vagy... De miért az anyagiaknak kell a középpontban állni? Arra figyelj, hogy milyen személyiségű ember vagy, és azt a lányt keresd, aki ezt szereti benned.
Te a saját vagyonod börtönében élsz, olyan vagy, mint egy aranykalitkába zárt (mondjatok már valami férfias madarat... :D) ...sólyom
Ketrecbe zárt szundai harcos kakas (talán harcos nélkül).
Mindenesetre a személyiségemre több hangsúlyt akarok fektetni, pozitív irányba akarok változni. Nem lehet mindent pénzzel elintézni, ezt látom, illetve gondoltam is korábban. Ha pedig csak a pénzzel akarnék bevágódni, akkor olyan nőkre kell szamítanom, akik szolgáltatást nyújtanak, hogy vegyek nekik cserébe Versace Jeans Couture táskát, és ezzel újra magam alatt vágnám a fát.
Amúgy meg:
Tessék nekiállni sportolni. Lehetőleg valami minél férfiasabb sportot, kondizz, focizz, nem tudom. Van pénzed, tehát megszervezni nem lesz gond. Izmosodj, férfiasodj, a sport tartástés önbizalmat ad. Olvass, művelődj. Az tudás is önbizalmat ad.
Neked arra van szükséged, hogy saját jogodon érezd magad egy tuti pasinak. Egót kell építened.
Rajta! :) Sok sikert!!! :)
Tudtam, hogy nő vagy, érződik a fogalmazásodból. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!