Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet akkor kezdeni, ha...

Mit lehet akkor kezdeni, ha az ember ronda?

Figyelt kérdés

Nálam ez a helyzet.

Tényleg, nagyon durván csúnya vagyok, hányinger.

Mit kellene tennem? Pozitív belső tulajdonságaimat erősíteni?

17/L

2021. febr. 26. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9, én meg azt tapasztalom hogy az arc huszadlagos, a test a lényeg. Ez mindig is így volt a történelem során, mivel az embernek nagyon fontos a szexualitás, mindig is a test volt az elsődleges szempont a férfiaknak, csak a szépségideál változott.
2021. febr. 27. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
En pl. az arcot total lekakilom. A test sokkal fontosabb.
2021. febr. 27. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Az a lenyeg, hogy ne legyel kover.
2021. febr. 27. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Kérlek ne mondd magadra hogy hányinger!🥺 Inkább dolgozz a külsődön, járj el edzegetni, tónusold a tested. Azonban ne akard teljesen megváltoztatni magad vagy úgy kinézni mint a nagy átlag, inkább keresd meg azt a stílust/hajat/mentalitást amiben te jól érzed magad.

Anyukám szokta mondani, hogy olyan szép lenne xy, csak látom az arcán h nagyon feszült és gondterhes, nem önmaga. Míg arra, akik nem a legszebbek, de láthatóan jól érzik magukat a bőrükben, mindig megjegyzi, hogy mennyire kellemes velük lenni. Persze ez Anyukám véleménye, és nem egy korodbeli srácé, de nagy igazság van benne.

2021. márc. 1. 07:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14-es! 😊
2021. márc. 2. 08:08
 16/16 anonim válasza:
100%
nem a külsö hanem a belső számmít igazán, én tudom magamról , hisz nekem tényleg van okom a külsőm miatt , mindig csúfoltak , és egy pár éve tudtam elfogadni magam olyannak amilyen vagyok , és van egy párom , akivel lassan 8 éve együtt vagyunk , és nem a külsőt nézte :) a belsőd a legfontosabb , mert ha belül ronda az ember , az a leg gusztustalanabb dolog, lehet évekig fog tartani mire elfogadod magad olyannak amilyen vagy ,de hidd ell menni fog , és biztos nagyon gyönyörű lány vagy!! ♥
2021. márc. 23. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!