Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek normálisak az...

Szerintetek normálisak az ilyen emberek? Ilyen emberekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Az történt hogy jártam kepzesre munkaügyin keresztül es egy ismerősöm kérdezte tőlem hogy nehéz e en mondtam hogy szerintem könnyű es azt mondta ő is elvégzi ezt munkaügyi kozponton keresztül, en elvégeztem aztán ő kivarta hogy megint induljon ez a képzés es jelentkezett felvették de olyan hülye volt hogy nem bírta elvégezni es vissza kell neki fizetni a tamogatasokat es engem hibáztat ez a hülye meg a családja is mert en mondtam neki hogy könnyű a képzés, hat nekem könnyű volt azt hogy ő mi csinalt azt nem tudom de ez nem az en hibám es engem szidnak meg hibáztatnak ez miatt, felnőtt ember ő is en nem mondtam neki egy szóval se hogy menjen el erre a kepzesre ő ment magától, normálisak ezek szerintetek?? Ha tovabb zaklatnak ezzel feljelentsem őket?? Vagy ti mit tennetek?? En nem tehetek róla h visszakövetelik tole a tamogatasokat, ez egy fogyatek.

2017. dec. 21. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nem normélisak, küldd már el őket a francba
2017. dec. 21. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normálisak, majd leállnak.

De ugye nem haverkodsz tovább a hülyegyerekkel?

2017. dec. 21. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Én azon akadtam ki, hogy az első 12 sorod 1 mondat. Le lehet pontozni, de ez sem normális dolog.
2017. dec. 21. 16:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Dehogy haverkodok vele es elküldtem őket természetesen, remélem nem mernek engem többet zaklatni, elmebetegek.
2017. dec. 21. 17:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Telefonról írok es gyorsan de am tudok helyesen írni csak most nem bajlodok ezzel.
2017. dec. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!