együtt kell tudni élni vele. te jobb helyzetben vagy, így is lesznek nyomulóid és esély pártalálásra, ellenkező neműként sokkal rosszabb helyzetben vagyok. állítólag ilyenkor a belső értékekre kell rágyúrni mert ha találsz olyat akinek nincsenek túlzottan magas elvárásai, így is megszerethet a jellemed miatt. kár hogy nagyon sok lány esélyt sem ad hogy megismerjen olyat aki kapásból nem feltétlenül jön be neki
2021. febr. 26. 21:28
4/16 anonim válasza:
Hiába jó a személyiséged, sajnos a külső nagyon fontos. Nyilván van esélyed párkapcsolatra, de nem válogathatsz.
2021. febr. 26. 21:35
5/16 anonim válasza:
Igen, lányként könnyebb. Én mindig a belső tulajdonságaimmal, a személyiségemmel, és humorral kompenzáltam. Soha nem volt gond a párkereséssel.
Persze én magam sem férfimodellekkel próbálkoztam összejönni soha.
2021. febr. 26. 21:46
6/16 anonim válasza:
Dolgozhatsz azon, hogy szebb legyél, bár engem is érdekelne, hogy szerinted miben nyilvánul meg a rondaságod. Egyébként még csak 17 éves vagy, sokat változhatsz még.
2021. febr. 26. 21:56
7/16 anonim válasza:
Ha az arcod a ronda, akkor az okés, mert elkezdhetsz edzeni keményen. Sokkal jobban vonzanak a jó testű csajok rondább arccal.
2021. febr. 26. 21:58
8/16 anonim válasza:
Plasztikai sebesz szeppe tesz. Menj el hozza es kitalaljatok miket kell megvaltoztatni rajtad.
2021. febr. 27. 00:04
9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es!
Pedig én pont azt hittem, manapság mindegy a test, a szép arc sokkal fontosabb egy férfinak.
2021. febr. 27. 07:50
10/16 anonim válasza:
Neked lányként, egy picivel könnyebb dolgod van. Ha nem hízol el, tudsz tartani egy jobbacska formát, pici diétával, kis mozgással, már nyertél. Akkor ott a smink, fodrász stb. Ezek nem nagy dolgok. A magasságod nem számít, nem baj ha alacsony vagy. Ha jó tested van, akkor már sokan fognak érdeklődni utánad. De még a duci lányok is elkelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!