Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen emberel,hogy mindenki hibás,mindenki leszar mindenki ez meg az mindenki csak én nem?

Figyelt kérdés
Miért kell nekem pl más múltjáért hibásnak lenne?

2021. febr. 15. 13:20
 1/7 Kincsesne ***** válasza:

semmit. olyat keress, aki szeret téged.

.

2021. febr. 22. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus. Olvass utána: semmit nem lehet vele kezdeni a faképnél hagyáson kívül.
2021. febr. 23. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:

2/

De nőkben is előfordul?Mert vagyok egy nárcisztikus csoportban meg a pszichológus is azt mondta leginkább férfiaknál fordul elő és a nők az elszenvedői

2021. febr. 23. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Viccelsz? Narcisztikus bárki lehet, nemtől függetlenül. Írd be a keresőbe: "narcisztikus anya" vagy "narcisztikus nő".
2021. febr. 23. 17:26
 5/7 A kérdező kommentje:

4/

Akkor a nők kitalálták,hogy ők nem lehetnek,fura ők mindenben jók szerintük a férfiak meg szarok.Olvastam én már erről de mondom még a női pszichológusom is azt mondta legjellemzőbb a férfiakra kevés százalékban a nőkre.És sok nő mondja,hogy csak a férfiak lehetnek ilyenek ők nem....

2021. febr. 23. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Otthagyni, mint eb a Szaharát.
2021. márc. 7. 18:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyenlőre sajnos nem megy ☹️
2021. márc. 8. 11:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!