Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha te lennél isten, milyen...

Ha te lennél isten, milyen világot teremtenél?

Figyelt kérdés
Én pl. egy fantasy jellegű világot teremtenék mindenféle különleges lényekkel meg varázslattal.

2021. febr. 19. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ohh Az enyém horror világ lenne, mármibt így a hangulatra, én ilyen ijesztő világot csinálnék.
2021. febr. 19. 14:19
 2/11 Asdfgh26 válasza:
92%
#1. Nem elég ilyesztő így is a világ?! Az embernél ilyesztőbb dolog nem kell erre a világra.
2021. febr. 19. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Az emberi fajt kihagynam.
2021. febr. 19. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bank mentes világot,fognák egy ostort ,és kikergetném a világból az összes bankárt,kufárt mint annak idején Jézus is .
2021. febr. 19. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már fejben és papíron egy jó ideje teremtek.

Elég hosszú lenne mindent leírni, de fantasy jellegű, elég sok horrorisztikus elemmel, amik a világban élők számára normálisnak számítanak.

2021. febr. 19. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:

#2 de, viszont van különbség aközött, hogy abban élsz, vagy csak istenként nézed. És mivel ha én vagyok isten, akkor az utóbbi lenne, és nekem ez a horror hangulat nagyon tetszik. Én úgy értelmeztem a kérdést, mintha kb azt kérdezték volna, hogy ha lenne egy üres vásznad, milyen képet festenél.

Lehet úgy is értelmezni, hogy milyen világban élnék szívesen, úgy nyílván nem egy ilyenben.

2021. febr. 19. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Azonnali karmát bevezetném. Ha valaki öl, meghal. Ha erőszakot követ el, szenvedni fog hasonló módon a természet által. Akik a jelenlegi világot irányítják, elszámoltatnám. Mivel én lennék Isten, engem nem tudnának megvezetni és kőkeményen számon kérném az elmúlt 2000 év történéseit.
2021. febr. 19. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Én( mi) vagyunk isten, és ilyen világit teremtettünk. Tökéleteset.
2021. febr. 20. 10:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden bolygón gazdag élet lenne, de csak állatok lehetnének rajta, a madarak képesek lennének az űrben egyik bolygótól a másikig repülni. Ember és emberhez hasonló nem lehetne, mert kipusztítja az életet.
2021. febr. 20. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező: "Ha te lennél isten, milyen világot teremtenél?"

Ez elég buta és ostoba kérdés, hiszen csak a mi világunkból tudunk kiindúlni és ahhoz viszonyítani!Ráadásul önző módon.

Ha már Istent akarunk játszani, akkor azt a kérdést tenném fel, hogy meg tudsz e bocsátani Anyád vagy a testvéred vagy a gyereked gyilkosának aki megkínozta és megerőszakolta és megbecstelenítette őket!!!

Tudsz Isten lenni??? Meg tudsz bocsátani???

2021. febr. 24. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!