Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyáron is lesznek maszk-...

Nyáron is lesznek maszk- pártoló emberek?

Figyelt kérdés

Nem tagadom a vírust, boltba felveszem a maszkot, nem hőzöngök. Legyen az én bajom, hogy szart se látok szemüveg nélkül, ha felveszem akkor meg bepárásodik, és utálom a saját meleg lélegzetemet szívni. Kibírok 10 percet.

De mi lesz nyáron, 35-42 fokban mondjuk a tömött buszon?

Akik most örültök a maszknak, 40 fokban is ilyen lelkesek lesztek?

2021. febr. 18. 12:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
55%

Mert most mi a szarnak pártolják azt sem értem!

Azt meg hagy tudjam má én meg magamnak, hogy mikor fulladok meg szerintem abba a bánatos maszkba! Má még ezt is más akarja megmondani! Nem elég, hogy mindenért terrorizálnak a törvényekre hivatkozva amit villám gyorsan meghoznak amikor kedvük szottyan.

Szerintem a maszkpártolók akik szerint de megvéd, meg ne vegyenek levegőt oké? Mert az a biztos védelem! Akkor aztán se ki, se be nem lesz vírus!

2021. febr. 19. 02:30
 32/36 anonim ***** válasza:
60%
Biztos lesznek olyan hülyék, akik 40 fokban is hordani fogják még az utcán is.
2021. febr. 19. 04:37
 33/36 anonim ***** válasza:
30%
31: jajj szegény, nehogy megfojtson a gonosz maszk xd
2021. febr. 19. 08:42
 34/36 anonim ***** válasza:
68%

33!

Te meg tömd be a szádat a maszkoddal!

2021. febr. 19. 13:37
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

En nem huzom ra az orromra, csak a szam ele teszem es igy nem parasodik a szemuvegem :D En kulfoldon elek es itt nem szolnak erte, nehany helyet kiveve pl repter, repulo, kormanyzati epuletek.

Vagjal a maszkodon lyukakat hogy szellozzon vagy halos maszkot hordj. A magyar jogszabaly nem mondja ki hogy milyen anyagbol legyen a maszk, csak annyit hogy a szadat es az orrodat takarja. Ha az orrlyukadnal kivagod a maszkot az segit. Ha vekony halos maszkod van az is segit.

2021. febr. 24. 02:49
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Már meleg van, úgyhogy most aktuális: igen, most is felveszem zokszó nélkül. Az utcán is mert még mindig tele van minden nyárfaszöszökkel, és a maszk évek óta segít ezen a problémán, és a (klíma nélküli) munkahelyemen is hordom egész nap (szemüveggel együtt), semmi bajom tőle. Na jó, amikor a kényelmetlenebb fazont veszem fel akkor 8-9 óra után már egy picit kellemetlen a fülemnél, de inkább gyakrabban mosom a kényelmes darabjaimat és nincs gond.
2021. jún. 17. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!