Nyáron is lesznek maszk- pártoló emberek?
Nem tagadom a vírust, boltba felveszem a maszkot, nem hőzöngök. Legyen az én bajom, hogy szart se látok szemüveg nélkül, ha felveszem akkor meg bepárásodik, és utálom a saját meleg lélegzetemet szívni. Kibírok 10 percet.
De mi lesz nyáron, 35-42 fokban mondjuk a tömött buszon?
Akik most örültök a maszknak, 40 fokban is ilyen lelkesek lesztek?
Mert most mi a szarnak pártolják azt sem értem!
Azt meg hagy tudjam má én meg magamnak, hogy mikor fulladok meg szerintem abba a bánatos maszkba! Má még ezt is más akarja megmondani! Nem elég, hogy mindenért terrorizálnak a törvényekre hivatkozva amit villám gyorsan meghoznak amikor kedvük szottyan.
Szerintem a maszkpártolók akik szerint de megvéd, meg ne vegyenek levegőt oké? Mert az a biztos védelem! Akkor aztán se ki, se be nem lesz vírus!
33!
Te meg tömd be a szádat a maszkoddal!
En nem huzom ra az orromra, csak a szam ele teszem es igy nem parasodik a szemuvegem :D En kulfoldon elek es itt nem szolnak erte, nehany helyet kiveve pl repter, repulo, kormanyzati epuletek.
Vagjal a maszkodon lyukakat hogy szellozzon vagy halos maszkot hordj. A magyar jogszabaly nem mondja ki hogy milyen anyagbol legyen a maszk, csak annyit hogy a szadat es az orrodat takarja. Ha az orrlyukadnal kivagod a maszkot az segit. Ha vekony halos maszkod van az is segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!