Miért hordanak sokan ott is maszkot, ahol nem kötelező?
Figyelt kérdés
Például az utcán olyan helyen, ahol rajta kívül nincs kb. senki. Vagy mondjuk autóban.2021. jan. 19. 13:46
1/32 anonim válasza:
Utcán sokszor rajtam van mostanában, így nem fagy le a képem
2/32 anonim válasza:
Mert a kamu propaganda sok embert hipohinderré, nem gondolkodóvá tett. A média első számú dolga a félelemkeltés.
3/32 anonim válasza:
Én már elfelejtem, hogy rajtam van. Múltkor még a kávéba is beleittam vele.
4/32 anonim válasza:
Én is a hideg miatt teszem fel az utcán!
5/32 anonim válasza:
Mert egész nap ebben van, felszáll a buszra, bemegy a boltba... mindenhol kötelező, arra a három percre, amíg nem kell hordani, nem veszi le.
6/32 anonim válasza:
Én csak a hideg miatt. A sál az nekem még túl meleg mert annyira hideg nem volt főleg 6-8 perces sétára nem veszek fel sálat maszkot egy fokkal egyszerűbb és pont védi az arcomat a hideg ellen, nem száradt még ki ami ilyenkor nálam nagyon gyakori és nem is fázik benne. Én csak a hideg miatt hordom ott ahol nem kell hordani. Persze melegebb időbe amint lehet le is veszem mert akkor kegyetlenül idegesít, de ilyenkor hidegbe kifejezetten jobb érzés viselni.
7/32 anonim válasza:
Egész nap olyan helyen dolgozom ahol kötelező a maszk. Sokszor elfelejtem levenni, mert már hozzászoktam.
8/32 anonim válasza:
Én is azért hagyom magamon sokszor mert nincs kedvem mindig le fel húzogatni.Jó melegen is tart :) Kocsiban lehúzom természetesen
9/32 anonim válasza:
Budapesten a legtöbb helyen utcán is kötelező, egyébként a hideg ellen kifejezetten előnyös most, nekem fájni szokott az arcbőröm, ha nagyon hideg van, most nincs ilyen gondom, mert a maszk eléggé véd.
10/32 anonim válasza:
Ha nyáron is kell még hordani az már más lesz :) Remélem már nem kell addigra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!