Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyáron is lesznek maszk-...

Nyáron is lesznek maszk- pártoló emberek?

Figyelt kérdés

Nem tagadom a vírust, boltba felveszem a maszkot, nem hőzöngök. Legyen az én bajom, hogy szart se látok szemüveg nélkül, ha felveszem akkor meg bepárásodik, és utálom a saját meleg lélegzetemet szívni. Kibírok 10 percet.

De mi lesz nyáron, 35-42 fokban mondjuk a tömött buszon?

Akik most örültök a maszknak, 40 fokban is ilyen lelkesek lesztek?

2021. febr. 18. 12:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
44%
Remélem a G betűs kokszos patkányok se fognak bekavarni az oltásellenességgel, hogy rajtunk maradjon ez a szar, és otthon ülhessünk egész nyáron, az utcán is maszkot hordva. 21. Század van, le kéne már számolni ezekkel a sötétközépkori szánalmas butasággal.
2021. febr. 18. 12:42
 12/36 anonim ***** válasza:
53%

11-es!

Oltás után is lesz maszk, már most van 4-5 mutáns, amire nem jó az oltás. Abban igazad van, hogy a 21.században lehetne annyi önálló gondolkodása minden embernek, hogy észrevegye az értelmetlen dolgokat, mint pl. a maszk.

2021. febr. 18. 13:03
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Szemüveges vagyok, egyszer sem zavart ebben a maszk.
2021. febr. 18. 13:37
 14/36 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk pont a tömegközlekedés és bevásárlás az, ahol vírustól függetlenül kötelezővé tenném a maszk használatot.
2021. febr. 18. 13:39
 15/36 anonim ***** válasza:
29%
11. Szebben nem is írhattam volna. Én azt nézem, hogy annyi energiát belefektetnek a maszk miatti hisztibe...mintha más dolguk nem lenne. Az meg már külön szánalmas, hogy bugyikból, csipkéből varrnak maszkot, azok ezerszer irritálóbb anyagokból készülnek. De legalább elmondhatják, hogy ők "lázadnak".
2021. febr. 18. 13:40
 16/36 anonim ***** válasza:
76%

Tömegközlekedésen, boltokban nem.

Amúgy számomra fullasztó érzés télen is (ennek nincs köze a hőmérséklethez) és még melegem is van benne, mert járművek, boltok erősen fűtöttek.

2021. febr. 18. 13:40
 17/36 anonim ***** válasza:
42%

14

Én is. A megfázásos betegségek és az influenza se terjedhessen szabadon.

2021. febr. 18. 13:41
 18/36 anonim ***** válasza:
75%
Influenza nem is terjed😃 nem volt influenza járvány. A korona vírus rárugta az ajtót az influenza vírusra és azt mondta neki: átvesszük a területet, szedd a sátorfádat. Így az influenza elhagyott minket, nem volt elég kemény😄
2021. febr. 18. 13:51
 19/36 anonim ***** válasza:
36%

"Influenza nem is terjed😃 nem volt influenza járvány."

Nyilván nem volt, hiszen mindenki maszkot hord, tartja a távolságot, meg úgy alapvetően nem az van mint eddig, hogy ülök a buszon előttem 30 centire 3 másik ember arca akiknek érzem leheletét is, meg köhögnek bele a vakvilágba a népek.

Tavaszi-őszi időkben mikor láttam, hogy teljesen párásak az ablakok a villamoson meg harapni lehetett szó szerint a levegőt, akkor inkább fel sem szálltam, hanem elmentem gyalog még régebben is, koronavírus előtt.

Vagy munkahelyeken is, aki beteg az a "biztonság kedvéért" otthon marad 1-2 hétre. Miközben régen is ezt kellett volna csinálni, ahelyett hogy bejön és lefertőz mindenkit másnapra.

2021. febr. 18. 14:12
 20/36 anonim ***** válasza:
17%

Vagy amikor mennek a nénikék maszatolják össze a retkes kezükkel a zsömléket mert hát meg kell nézni melyik a puha...egyenként az összest.

És közben ha rájuk jött a köhögés simán rá krákogtak a frissen kirakott termékekre. Undorító mikor látja az ember, hogy a nyálcseppek konkrétan beterítik a kirakott pékárút, amit valaki más elfogyaszt.

De még egy sima sorban állásnál is legalább van jogalapod megkérni, hogy ugyan álljon már hátrébb és ne a nyakadban lihegjenek, mintha attól előrébb lenne, hogy hozzám simul a kasszánál és liheg a fülembe...

Egy-kétszer eljátszottam a Mucsi Zoltán féle villanyszerelés jelenetet a "seggemben érzem a véreres f..szodat, menj már mögülem b+" monológot...

https://www.youtube.com/watch?v=aicD3qNinAE

2021. febr. 18. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!