Nyáron is lesznek maszk- pártoló emberek?
Nem tagadom a vírust, boltba felveszem a maszkot, nem hőzöngök. Legyen az én bajom, hogy szart se látok szemüveg nélkül, ha felveszem akkor meg bepárásodik, és utálom a saját meleg lélegzetemet szívni. Kibírok 10 percet.
De mi lesz nyáron, 35-42 fokban mondjuk a tömött buszon?
Akik most örültök a maszknak, 40 fokban is ilyen lelkesek lesztek?
11-es!
Oltás után is lesz maszk, már most van 4-5 mutáns, amire nem jó az oltás. Abban igazad van, hogy a 21.században lehetne annyi önálló gondolkodása minden embernek, hogy észrevegye az értelmetlen dolgokat, mint pl. a maszk.
Tömegközlekedésen, boltokban nem.
Amúgy számomra fullasztó érzés télen is (ennek nincs köze a hőmérséklethez) és még melegem is van benne, mert járművek, boltok erősen fűtöttek.
14
Én is. A megfázásos betegségek és az influenza se terjedhessen szabadon.
"Influenza nem is terjed😃 nem volt influenza járvány."
Nyilván nem volt, hiszen mindenki maszkot hord, tartja a távolságot, meg úgy alapvetően nem az van mint eddig, hogy ülök a buszon előttem 30 centire 3 másik ember arca akiknek érzem leheletét is, meg köhögnek bele a vakvilágba a népek.
Tavaszi-őszi időkben mikor láttam, hogy teljesen párásak az ablakok a villamoson meg harapni lehetett szó szerint a levegőt, akkor inkább fel sem szálltam, hanem elmentem gyalog még régebben is, koronavírus előtt.
Vagy munkahelyeken is, aki beteg az a "biztonság kedvéért" otthon marad 1-2 hétre. Miközben régen is ezt kellett volna csinálni, ahelyett hogy bejön és lefertőz mindenkit másnapra.
Vagy amikor mennek a nénikék maszatolják össze a retkes kezükkel a zsömléket mert hát meg kell nézni melyik a puha...egyenként az összest.
És közben ha rájuk jött a köhögés simán rá krákogtak a frissen kirakott termékekre. Undorító mikor látja az ember, hogy a nyálcseppek konkrétan beterítik a kirakott pékárút, amit valaki más elfogyaszt.
De még egy sima sorban állásnál is legalább van jogalapod megkérni, hogy ugyan álljon már hátrébb és ne a nyakadban lihegjenek, mintha attól előrébb lenne, hogy hozzám simul a kasszánál és liheg a fülembe...
Egy-kétszer eljátszottam a Mucsi Zoltán féle villanyszerelés jelenetet a "seggemben érzem a véreres f..szodat, menj már mögülem b+" monológot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!