Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi veszi rá felnőtt embereket,...

Mi veszi rá felnőtt embereket, hogy idióta kutyusos vagy cicás vagy koponyás maszkokat hordjanak a sima helyet? (Covid)

Figyelt kérdés

#felnőtt #COVID #Röhejes maszk
2020. dec. 8. 16:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Mitő lenne "idióta" az a maszk?
2020. dec. 8. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Amiért mintás pólókat, sapkákat, nadrágokat, akármiket is hordanak. Járhatna mindenki egyszínű cuccokban, az emberek mégis szeretnek nekik tetsző holmikat felvenni. Ez a helyzet a maszkkal is, ami mostanra már egy mindennapos kiegészítője az ember életének.
2020. dec. 8. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Téged mi visz rá, hogy ilyen piszlicsáré dolgokon muszáj felháborodnod?
2020. dec. 8. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Szeretem a cicákat, engem az visz rá. Most meglepődtél, vagy mire számítottál?
2020. dec. 8. 16:45
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Mert az legalább egyedi és vicces.

Én például azon csodálkozom, hogy nem vesznek többen "egyedi" maszkot. Mikor kapni tök jókat.

Nekem kifejezetten tetszik mikor valakin az öltözékéhez illeszkedő maszk van, mint ahogy cipő vagy szemüveg, sapka, ez is öltöztet.

Plusz kifejezheti a gondolkodásmódod, hobbid is, vagy képviselheted az adott céget.

Mégis sokan megveszik a sima eldobható maszkot amit utána zsebre gyűrnek, meg hetekig viselnek míg le nem kopik róluk.

2020. dec. 8. 16:51
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Úristen... komolyan nem hiszem el.

Ennél nagyobb bajom ne legyen soha, hogy a vadidegen emberek maszkhordási szokásain kattogjak.

1, nem k*va mindegy? Hogy ki milyen maszkot hord, ha a szabályoknak megfelelően teszi?

2, mindenkinek a töke teli már a pestis szintre felfújt vírussal (amit nem tagadok, hogy van); ha már minden szinten el vannak lehetetlenítve az emberek, legalább hadd legyen már ennyi örömük.

3, azt a minimális hatást, amit a mezei textil maszkok adnak, befolyásolja?

Aligha...

Ennyi erővel az orvosok, akik műtét közben saját, mintás fejkendőt használnak, ők is mehetnek a levesbe véleményed szerint?

Ne vicceljünk már...

2020. dec. 8. 16:53
 7/17 A kérdező kommentje:
Cégnél vagyok komolynak tűnő beosztásban/szerepben többet nem árulok el, mert titoktartási szegés lenne. Nagyon nehéz megállni nevetés nélkül mikor kutyuskaként közelít a vezérigazgató.... De szerintem megvan az a közeg ahol sok. Pedig nem vagyok egy magát túl komoly embernek képzelő típus. Szóval a kérdés hiányos volt elnézést! Igy talán átjött mire akarok kilyukadni. :)
2020. dec. 8. 17:00
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha csak komolynak tűnik a beosztás, akkor nyugodtan mehet a kutyuskás maszk :) de amúgy mindennek meg van a maga helye és ideje, egy bírósági tárgyalásra mondjuk én sem vennék fel Tom&Jerrys pólót, ahogy strasszos koponyás csicsamicsa maszkot sem.
2020. dec. 8. 17:05
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
Feltünési viszketegség?
2020. dec. 8. 17:40
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Azt figyeled kinek milyen maszkja van? Elég baj az hogy ebből is már divat lett. Nem hogy el dobhatnánk őket végre a g.cibe. Én sima orvosi maszkot hordok de nem tartom magam többnek ezért, plusz a másikat se nézem ezért idiótának. Pedig én nem vagyok komoly beosztásba, csak egy egyszerű gyári melós, targoncás vagyok... nem is értem hogy lehet neked ennyire komoly beosztásod, ha képes vagy lenézni egy embertársadat a maszkja miatt...
2020. dec. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!