Sokan kezdünk belefáradni ebbe az egész cirkuszba, és ilyen ötletes dolgokkal talán könnyebb átvészelni, mint a túlzó katonás hozzáállással. Az, hogy a humor előkerült, még nem jelenti azt, hogy linkeskednének sokan emiatt.
2020. dec. 8. 18:26
12/17 anonim válasza:
Nem tudom, én semmilyet nem hordok, utcán sem, munkahelyen kötelező, ha eszembe jut felveszem az államra tolva, ha nem, nem. Boltba sem veszem fel azonnal, hogy minél többször kelljen szólnia érte a csicska ugtos kutya eladónak, aki most így kis hatalmat kapott a kezébe 😅😅😅
2020. dec. 8. 18:42
13/17 anonim válasza:
Ök azonosulni tudnak a maszkkal. Teljesen elfogadjàk,söt tetszik is nekik.
Az ilyenek gyakorta olyan tipusok, ha az lenne egy uj törvény hogy hordjunk szarvacskàkat a fejünkön, vagy úszósapkát, meg cica/kutya farkat a fenekünkön,vagy kötekezö lenne a cigizés, velük azt is meglehetne simàn csinàlni mint egy bologato ölebbel.
100 hogy ök az amolyan szofogado jo kisfiu jo kislanyok voltak gyerekként hogy ha azt mondjàk ülsz, akkor leülnek.
En még mindig a szimpla gyogyszertàrit hordom es nekem ma sem ez a természetes.
2020. dec. 8. 18:56
14/17 anonim válasza:
Mert ha már a mindennapi részünk, miért is ne? Nekem sima nude színű van, nem költök ilyen baromságokra, ha adnának ingyen akkor elfogadnám.
2020. dec. 8. 19:44
15/17 anonim válasza:
Hiàba a lepont sokan a bilincset is jol meg tudjàk élni.
Ez a pszichologiai hàttere hogy kit mire lehet ràvenni, micel azonosulnak.
2020. dec. 8. 20:37
16/17 anonim válasza:
1) Mert nem akarom azzal terhelni a környezetet, hogy eldobhatókat veszek, ezért vettem 2 textilt, amik moshatóak és azokat váltogatom.
2) Mert megriasztanak a műtős maszkok, azt is nehezen viselem, hogy így jönnek szembe velem az emberek az utcán, akkor legalább rajtam legyen valami olyan mintájú, ami kicsit sem emlékeztet ezekre.
2020. dec. 10. 01:19
17/17 anonim válasza:
Részemről ez egy felesleges plusz, így maradok a hagyományos kivitelnél.. nem érzem, hogy jobb kedvem lenne egy Rihanna maszktól.. szerintem ez a jelenség legjobban a Bryan élete jelenet... Ti mindannyian egyéniségek vagytok!- igen mi mind egyéniségek vagyunk ( mondják egyszerre ) ,:-) aki szóban képtelen kifejezésre, vagy írásban, az megpróbálja ebben kifejezésre juttatni az énjét.. de nem veszek Péterfy Bori maszkot, mert semmi köze idegennek ahhoz, hogy szeretem.. az én dolgom. És vigyázni kellene rá, pedig csak egy maszk.. de a sima olyan snassz!! - az nem snassz, hogy este nyolc után nem mehetsz sehová?! Ilyenkor, a lakótelep is piros kell legyen.. mert a sima snassz.. :-) az emberek ékszereket hordanak, hogy kiemeljék magukat a tömegből.. ékszereket vesznek másnak, mert különleges az illető, különleges drága, ritka, és ezt kifejezésre kell juttatni.. :-) egy tárggyal, mert szóval elmondani képtelenség.. szóval az ember igyexik kifejezésre juttatni ezzel azzal.. ilyen a maszk is.. egy új persona reklám felület..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!