Nem tagadom a vírust, boltba felveszem a maszkot, nem hőzöngök. Legyen az én bajom, hogy szart se látok szemüveg nélkül, ha felveszem akkor meg bepárásodik, és utálom a saját meleg lélegzetemet szívni. Kibírok 10 percet.
De mi lesz nyáron, 35-42 fokban mondjuk a tömött buszon?
Akik most örültök a maszknak, 40 fokban is ilyen lelkesek lesztek?
Nyáron is viseltem a maszkot a buszon, mindenhol. Szerencsére olyan maszkjaim vannak amikben nem rohadt bele az arcom.
2021. febr. 18. 12:18
3/36 anonim válasza:
Nyáron csak kétszer ájultam el maszk miatt. Megéri? Hát rohadtul nem.
2021. febr. 18. 12:22
4/36 anonim válasza:
Szlovákiában is volt maszk, meg lezárás, oszt?
Minden ok náluk, igaz? 😃
2021. febr. 18. 12:24
5/36 A kérdező kommentje:
Jól van akkor. Hordjuk tovább, fulladozunk, ájuldozunk, frankó.
Írhattok még, én mindenkinek zöldet nyomok.
2021. febr. 18. 12:30
6/36 anonim válasza:
Én örülök, hogy végre elrejthetem az arcom az emberek elől. Ha ez az egész tinikoromban jött volna, talán nem lett volna belőlem lelkisérült.
2021. febr. 18. 12:32
7/36 anonim válasza:
Először is szerintem nincs az az ember, aki most, vagy bármikor örül a maszknak. Nyilván melegben még kellemetlenebb lesz, mint most. De most van egy ilyen helyzet. Mondhatnám, hogy ez van ezt kell szeretni. Nekem is vannak kétségeim a vírus erejével és a maszk hasznosságával kapcsolatban (van aki szerint sz@rt se ér a maszk). DE ha csak egy embert "megmenthetsz" vele, ha csak egy kicsit is ér a maszk viselése, már megérte. Nem beszélve arról, hogy ez a szabály. pont. Meztelenül is kényelmesebb lenne a 40 fokos melegben. De nem tehetem meg. innentől kezdve nincs miről beszélni.
2021. febr. 18. 12:37
8/36 anonim válasza:
A maszkhordás nem kivánságműsor, életeket mint némi kellemetlenségért, mint pl. a biztonsági öv.
Télen szerintem sokkal sokkal rosszabb, főleg szemüvegben, nedvesedik, párásodik.
Ez a fulladozós dolog meg pszhichés hülyeség :D
2021. febr. 18. 12:37
9/36 anonim válasza:
#7-es vagyok
Egyébként nyáron kevésbé fog párásodni a szemüveged, szóval legalább látni fogsz! :D
2021. febr. 18. 12:38
10/36 anonim válasza:
Nyáron én is nagyon kellemetlennek találtam a maszkot, de tényleg azt gondolom, hogy fontos. Van még pár ilyen dolog az ember életében, ami nem esik jól, de nincs mit tenni, el kell viselni. Én abban reménykedem, hogy sikerül normálisan megszervezni az oltást és akkor nyárra már elfelejthetjük a maszkot is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!