Mikor tudtad/ érezted, hogy mi a te “hivatásod” az életben?
Mikor döntötted el, hogy mivel szeretnél foglalkozni felnőttkorodban? Most azt csinálod, amit szeretnél? Boldog vagy benne?
Érdekelne, hogy ki hány évesen találta ki az ő “álom munkáját” és azt sikerült e megvalósítania.
Mióta az eszemet tudom mindig is műszaki pályára készültem. Mindig az a járművek (nem csak személyautó) működése, kezelése, felépítése, tervezése, gyártása, ezekkel végzett munka mikéntje, módszerei, szervezése, irányítása és minden kapcsolódó tevékenység érdekelt. Olyan peremterületeket is ideértve, mint a traktorok, földművelés, vagy a tuning.
Így mindig is ilyen irányba léptem tovább. De valahogy az egyetem 1-3. félévében lett meg a fő irány, a logisztika. Aztán munka, mellette MSc stb és határolódott be 100%-ig, hogy ezen belül mi megy igazán jól mit szeretek. Ezt csinálom, vezető vagyok a területemen. A tuning megmaradt hobbinak. A mezőgazdaság meg ilyen majdnem másodállásféle családi vállalkozásnak.
Még dizenévesen.
Nincs ilyen munka, szóval rekt.
Majd a kövi dimenzióban alkotok. E szutyok primitív helyen már elengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!