Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor tudtad/ érezted, hogy...

Mikor tudtad/ érezted, hogy mi a te “hivatásod” az életben?

Figyelt kérdés

Mikor döntötted el, hogy mivel szeretnél foglalkozni felnőttkorodban? Most azt csinálod, amit szeretnél? Boldog vagy benne?

Érdekelne, hogy ki hány évesen találta ki az ő “álom munkáját” és azt sikerült e megvalósítania.

2021. febr. 17. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Túlságosan rástresszeltem a sok tanulásra.
2021. febr. 18. 00:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mióta az eszemet tudom mindig is műszaki pályára készültem. Mindig az a járművek (nem csak személyautó) működése, kezelése, felépítése, tervezése, gyártása, ezekkel végzett munka mikéntje, módszerei, szervezése, irányítása és minden kapcsolódó tevékenység érdekelt. Olyan peremterületeket is ideértve, mint a traktorok, földművelés, vagy a tuning.

Így mindig is ilyen irányba léptem tovább. De valahogy az egyetem 1-3. félévében lett meg a fő irány, a logisztika. Aztán munka, mellette MSc stb és határolódott be 100%-ig, hogy ezen belül mi megy igazán jól mit szeretek. Ezt csinálom, vezető vagyok a területemen. A tuning megmaradt hobbinak. A mezőgazdaság meg ilyen majdnem másodállásféle családi vállalkozásnak.

2021. febr. 18. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Még dizenévesen.

Nincs ilyen munka, szóval rekt.

Majd a kövi dimenzióban alkotok. E szutyok primitív helyen már elengedtem.

2021. febr. 18. 08:09
 14/14 Metionin ***** válasza:
100%
6 éves korom óta állatorvos akartam lenni, majd gimis koromban kiderült hogy le kell mondanom róla az anyagi helyzetünk miatt. Azóta nincs ilyen hivatás-érzésem többé, választottam mást ami érdekelt de nem kaptam vele munkát, váltottam, abban jelenleg dolgozom de a közeljövőben fogok ismét váltani, mert a mostani helyen nem fizetnek meg. Szóval azt nézem hogy mi az amit úgy szeretek is csinálni meg jól is kereshetek vele de hivatás-érzés, na azt elvesztettem 14 évesen amikor anyám közölte hogy ugrott az állatorvosi mert nincs pénz a fővárosban tanulnom.
2021. febr. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!