Mikor tudtad/ érezted, hogy mi a te “hivatásod” az életben?
Mikor döntötted el, hogy mivel szeretnél foglalkozni felnőttkorodban? Most azt csinálod, amit szeretnél? Boldog vagy benne?
Érdekelne, hogy ki hány évesen találta ki az ő “álom munkáját” és azt sikerült e megvalósítania.
Programozó akartam lenni, de mivel szar lettem matekból átraktak gépésznek MERT HOGY az biztos sokkal jobban fog menni.
Persze 2 szer keményebb matek volt olyan 60 egyesem volt egy félévben köszönöm szépen:D így átmentem egy másik suliba (szintén akaratom ellére), de végülis géplakatos lettem:D
Utálom mint a szart talán 1 hónapot dolgoztam benne, és nem is szándékozom többet.
Most annyit értem el, hogy mindenki nekem szól ha szar a PC-je vagy ha szeretne egy újat mit vegyen belé.
Jelenleg nincs munkám sajnos, de lehet elkezdek streamelni vagy valami...
Kb. 15 eves koromban azt hittem, hogy tudom, aztán kiderült, hogy csak azt hittem. Azóta se tudom, még ötletem sincs.
20+
Én egyetemi felvételi előtt 2 hónappal világosodtam meg. Ez most volt, egy éve, tehát még viszonylag új a dolog, első éves egyetemista vagyok, de teljes mértékben hivatásomnak érzem. Biztos vagyok a döntésemben, ennyire sosem voltam biztos semmiben.
Még csak tanulok, de szeretem tanulni.
Boldog vagyok benne.
18 évesen találtam meg és minden jel arra mutat, hogy sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!