Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor tudtad/ érezted, hogy...

Mikor tudtad/ érezted, hogy mi a te “hivatásod” az életben?

Figyelt kérdés

Mikor döntötted el, hogy mivel szeretnél foglalkozni felnőttkorodban? Most azt csinálod, amit szeretnél? Boldog vagy benne?

Érdekelne, hogy ki hány évesen találta ki az ő “álom munkáját” és azt sikerült e megvalósítania.

2021. febr. 17. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Új suli előtt álsz?😆🙂
2021. febr. 17. 21:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem😉, csak kíváncsiságból
2021. febr. 17. 21:55
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Programozó akartam lenni, de mivel szar lettem matekból átraktak gépésznek MERT HOGY az biztos sokkal jobban fog menni.

Persze 2 szer keményebb matek volt olyan 60 egyesem volt egy félévben köszönöm szépen:D így átmentem egy másik suliba (szintén akaratom ellére), de végülis géplakatos lettem:D

Utálom mint a szart talán 1 hónapot dolgoztam benne, és nem is szándékozom többet.

Most annyit értem el, hogy mindenki nekem szól ha szar a PC-je vagy ha szeretne egy újat mit vegyen belé.

Jelenleg nincs munkám sajnos, de lehet elkezdek streamelni vagy valami...

2021. febr. 17. 21:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 15 eves koromban azt hittem, hogy tudom, aztán kiderült, hogy csak azt hittem. Azóta se tudom, még ötletem sincs.

20+

2021. febr. 17. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Én fiatalkoromban határozottan tudtam. Hobbi szinten most is szívesen foglalkozom vele néha, de egészen másból élek.
2021. febr. 17. 22:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Fiatalkorotokban mik szerettetek volna lenni?
2021. febr. 17. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Én egyetemi felvételi előtt 2 hónappal világosodtam meg. Ez most volt, egy éve, tehát még viszonylag új a dolog, első éves egyetemista vagyok, de teljes mértékben hivatásomnak érzem. Biztos vagyok a döntésemben, ennyire sosem voltam biztos semmiben.

Még csak tanulok, de szeretem tanulni.

Boldog vagyok benne.

18 évesen találtam meg és minden jel arra mutat, hogy sikerülni fog.

2021. febr. 17. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Én nekem rengeteg minden volt tervben, aztán 11. végén - 12. elején eldöntöttem.
2021. febr. 17. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
4es vagyok, orvos akartam lenni anno
2021. febr. 17. 22:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: hogy hogy lemondtál róla/ Inkább mást választottál?
2021. febr. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!