A pénz mindent megold?
Erdekelne emberek velemenye ezzel kapcsolatban
Szerintem jo kerdes
Miért oldana meg mindent?
Ha a saját gondjaidra gondolsz, az összeset meg tudnád oldani pénzzel?
Ha van elég pénzed, akkor mindenhova reklámozhatod magad, így ami megoldható, meg is tud oldódni.
De kell hozzá más is hogy tudd használni. Önmagában a pénz nem sok mindenre jó.
A belső értékrended nem oldja meg,nem ad személyiséget. De összefügg a keresete az embernek azzal,hogy hogyan gondolkodik. Minél jobban,annál többet keres. Tehát a mély szegénység is jellemzi az embert.
Negatívan gondolkodik,jajj a pénz rossz dolog,jajj nekem úgyse lesz,jajj én úgyse vagyok olyan szerencsés,stb. Szerinted majd pont neki lesz sok pénze?Láttál gazdag embert pénzre köpködni,hogy fúj de .... csak vigye valaki az összeset el innen?Na ugye. Sok ember kiakad,ha azt hallja,hogy mindenért,ami az életében van ő felelős. És azon is,hogy a gondolkozásán kéne változtatnia,hogy az élete is változzon.
Ha függő vagy, akkor rövid idő alatt megold minden gondodat... /s
Ami nyilvánvalóan a hiányából következik, az elháríthatóvá válik általa, de megoldani ugyanúgy neked kell a gondjaidat, és lazán vet fel pár fogósabb új problémát a sok pénz, emiatt ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!