Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pénz mindent megold?

A pénz mindent megold?

Figyelt kérdés

Erdekelne emberek velemenye ezzel kapcsolatban

Szerintem jo kerdes

2021. febr. 16. 10:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokmindent megold, de nem mindent.
2021. febr. 16. 11:40
 32/42 anonim ***** válasza:
48%

Miért oldana meg mindent?

Ha a saját gondjaidra gondolsz, az összeset meg tudnád oldani pénzzel?

2021. febr. 16. 12:19
 33/42 anonim ***** válasza:
Én igen.
2021. febr. 16. 12:30
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha van elég pénzed, akkor mindenhova reklámozhatod magad, így ami megoldható, meg is tud oldódni.

De kell hozzá más is hogy tudd használni. Önmagában a pénz nem sok mindenre jó.

2021. febr. 16. 12:35
 35/42 anonim ***** válasza:

A belső értékrended nem oldja meg,nem ad személyiséget. De összefügg a keresete az embernek azzal,hogy hogyan gondolkodik. Minél jobban,annál többet keres. Tehát a mély szegénység is jellemzi az embert.

Negatívan gondolkodik,jajj a pénz rossz dolog,jajj nekem úgyse lesz,jajj én úgyse vagyok olyan szerencsés,stb. Szerinted majd pont neki lesz sok pénze?Láttál gazdag embert pénzre köpködni,hogy fúj de .... csak vigye valaki az összeset el innen?Na ugye. Sok ember kiakad,ha azt hallja,hogy mindenért,ami az életében van ő felelős. És azon is,hogy a gondolkozásán kéne változtatnia,hogy az élete is változzon.

2021. febr. 16. 16:15
 36/42 anonim ***** válasza:

Ha függő vagy, akkor rövid idő alatt megold minden gondodat... /s

Ami nyilvánvalóan a hiányából következik, az elháríthatóvá válik általa, de megoldani ugyanúgy neked kell a gondjaidat, és lazán vet fel pár fogósabb új problémát a sok pénz, emiatt ne aggódj! :)

2021. febr. 16. 18:51
 37/42 anonim ***** válasza:
Hiányzik a pénz egy része. Akarsz utazni,meg enni egy ételt. Egyszercsak valaki utal neked,akit régóta ismersz,és mondjuk mittomén miért. Elfelejtett valami pénzt odaadni,és gyűjtötte ott egy évig,és nem vette észre,mer mittomén,de gyűjtötte,ha észrevette volna,minden hónapba kaptad volna. Na,akkor most random észreveszed. Na,nem repesel az örömtől,hogy elmehetsz mondjuk x helyre,ami a világon a legszebb,és ehetsz egy olyan ételt,ami nagyon drága,és baromi finom?Úgy akarsz meghalni,hogy nem tudod milyen íze van egy drága italnak?Ja,hogy az árlista alapján akarsz választani örökre?Na pont ezért vagy ott,ahol vagy. Megelégszel a kevéssel,nem is hiszed el,hogy neked egyáltalán LEHET a kezedben pénz. Azt nem hiszed el,hogy fizikailag lehetséges az,hogy neked pénzed legyen. Bár erre tanít téged mindenki,a suli,a sok negatív ember,aki körülvesz. De a legnagyobb negatív ember aki mindig körülvesz,az te vagy.
2021. febr. 16. 20:35
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
A pénz életeket, emberi kapcsolatokat tesz tönkre. Jókor kérdezted, egész meleg még az élmény.
2021. febr. 17. 02:55
 39/42 anonim ***** válasza:
38 Nem a pénz, annak a hiánya.
2021. febr. 17. 07:54
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pénzed,van egészséged is. Ha egészséged van,van mindened.
2021. febr. 17. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!