A pénz mindent megold?
Figyelt kérdés
Erdekelne emberek velemenye ezzel kapcsolatban
Szerintem jo kerdes
2021. febr. 16. 10:45
11/42 anonim válasza:
MINDENT Nem, de azért nem volt ennyi bajom ha gazdag lennék xD
12/42 anonim válasza:
"Whoever said money can't solve your problems
Must not have had enough money to solve 'em"
Ez egy idézet egy hülye számból, de sajnos igaz
13/42 anonim válasza:
Utolsó, egyáltalán nem.
Egy elromlott házasságot például, hogyan oldhatna meg a pénz? Vagy ha adsz egy depressziósnak egy húszezrest, szerinted köddé válnak a problémái?
Egy csóró egyetemistának old meg mindent a pénz, maximum, vagy egy hajléktalannak. Mentális egészséget és boldogságot nem árulnak pénzért, sajnálom.
14/42 anonim válasza:
13: De pnézért tudsz venni gyógyszereket, tudsz menni pszichológushoz, és tudsz menni programokra, amik picit enyhíthetnek a depresszión.
16/42 anonim válasza:
A mai világban minden a pénzről szól, tetszik, vagy sem..
17/42 anonim válasza:
Ha gyogyithatatlan beteg vagy azt pl nem.
18/42 anonim válasza:
13 De, azt is árulnak. Orvos, gyógyszer. Társasága meg mindig van annak, aki jólétben él. Elválik? Jól van. A csórók is elválnak. Orvosolja sok élménnyel, ismerkedik, aztán lesz száz másik akiből válogathat. Nem győztél meg, sajnálom.
19/42 anonim válasza:
#11 vagyok
Ha lenne pénzem akkor szerintem semmi bajom nem lenne, mert egyik dologból jön a másik... Remélem érthető:c Jó család pótolhatatlan, de az van:D
20/42 anonim válasza:
19 Igen, a jó család pótolhatatlan. De rengeteg a csóró ember, és kevésnek van szerető családja. Így hát megint oda lyukadtunk ki, hogy jobb, ha van pénz is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!