Ha lenne egy naplód, amibe bármit beleírhatsz, az valóra válik, te mihez kezdenél vele?
Figyelt kérdés
Bármit kívánhatsz tőle, természetfeletti képességeket, halhatatlanságot, új dimenziókat...2021. febr. 9. 19:18
11/16 anonim válasza:
Nem írnék bele, hálás vagyok mindenemért. Van tető a fejem fölött, van családom, van pénz amire kell, és boldog is vagyok. Mi kellene még?
12/16 A kérdező kommentje:
mondjuk valami képesség, nyelvtudás.
2021. febr. 10. 08:01
14/16 anonim válasza:
Egy saját kertet szeretnék, hogy a kutyusom tudjon kint szaladgálni, Anyám gyógyuljon meg a gyógyíthatatlan betegségéből, Apámnak soha többé ne kelljen güriznie félig bejelentve
15/16 anonim válasza:
Én nagy hatalmat és halhatatlanságot kérnék.
A többi számomra már nem lenne lényeges.
16/16 anonim válasza:
Lord Voldemort 15ös személyében 😁
(Bocsi, nem tudtam kihagyni 😉)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!