A futárok a kevesebb borravalótól miért sértődnek meg jobban mint a semmitől?
Figyelt kérdés
Sokat rendelek, de nem nagyon látom a borravaló értelmét, 50-100 ft-ot szoktam adni és vérig sértődtek sokszor, beszóltak, nem köszöntek el, de volt amelyik mondta hogy nem kell neki és ledobta a földre.
Gondoltam hogyha így se úgy se jó akkor nem adok semmit, viszont azóta kevesebb a sértődés, volt persze amelyik mondta hogy ha nem adok borravalót akkor az én címemet hagyja mindig utoljára, de általában nem vált ki agressziót.
2021. febr. 9. 09:28
1/10 anonim válasza:
Sose adtam nekik borravalót, és sosem szóltak be.
2/10 anonim válasza:
Azért sértődik meg, mert 50 forint az tényleg "semmi", azt az érzést kelted benne mint ha hozzáb@sztad volna, mintha rá lenne szorulva, ilyen koldus feelinget kelt.
Egyébként nem kötelező borravalót adni, nem is várható el. Nem étteremben vagy (ott sem az).
3/10 anonim válasza:
A nagyon kis penz az tenyleg arcon kopes. Egy szandekos gesztus. Ha nem adsz, lehet elv, hanyagsag, szarragas, vagy az, hogy olyan vilagbol jossz ahol rendes fizetesek vannak es nincs borravalo.
4/10 anonim válasza:
Tehát kérjem vissza tőle a 50 forintot, ha kerekítek?
5/10 anonim válasza:
4
Nekem kérés nélkül vissza szoktak adni.
7/10 Kata-Kata válasza:
Sajnos a fizetésük, úgy van megállapítva, hogy eleve számolnak a borravalóval is. Én mindig adok, 400-500 Ft-ot. Felcipeli az emeletre, sokszor nehéz csomagot.
8/10 anonim válasza:
Mennyi a minimum amiért már nem sértődnek meg?
9/10 anonim válasza:
Ne adj, vagy az áru árának 25: át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!