Vakcina-ellenesek! Miért nevezitek rettegőnek a másikat,
miközben ti rettegtek?
Tudom hogy az, de kíváncsi vagyok, hátha egyszer válaszol értelmesen🤣
2021. febr. 17. 09:43
Szóval, aki rád szól, hogy ne általánosíts, az teljesít alul? 😆 Szerencsére a tudomány és a pszichológia nem az általánosító kongó fejűeket pártolja, sőt, csak az alacsonyabb iq-val rendelkező egyedek gondolkodnak így. Meg milyen oltásellenes "csapat"? 😁 Jah, ami a bucikádban létezik csipet csapat. Egyébként marhára nem vagyok oltásellenes, ezt a múltkor is írtam neked, akkor se tudtál ezzel mit kezdeni. Itt egyszerűen te vagy már annyira irritáló, hogy még azt is eltéríted az oltástól, aki idáig érdeklődött esetleg.
2021. febr. 17. 11:43
Nem fog, ezt csinálja minden kérdés alatt, így nyert bizonyosságot múltkor is az, hogy őt ez az egész téma nem érdekli, egyszerűen idejár frusztrációit kiélni. Az azonban már a korábbi agymenéseit is alulmúlja, hogy itt valakinek már azért szól be, mert jelezte neki, hogy ne általánosítson cirka 80 embert... Innentől kezdve végképp nem kérdés, ki múl alul kit. Ez a csipet csapatos beszólás viszont nekem is tetszik! :D
Egyébként továbra is várom kérdéseket áthajlóan a kérdező válaszát, hogy miért nem lett januárban tömeges megbetegedés, ha a karácsonyozások (és az előtte tartó plázás vásárlások) akkora tragédiák voltak?
2021. febr. 17. 12:17
144/155 A kérdező kommentje:
"Na még egyszer megkérdezem normálisan. Téged miért zavar, ha valaki nem oltatja magát bármilyen okból, ha az oltással mindenki magát védi csak jelen állás szerint?"
Senki nem mondta, hogy zavar engem. Miért zavarna? Ne kérdezgessetek már hülyeségetek légyszíves. Engem csak az zavar, hogy rengetegen egy halomnyi butaságot terjesztenek a vakcináról. .D
Hát ilyen stílussal nem sokakat fogsz meggyőzni a vakcináról. 😀
2021. febr. 19. 10:00
Amennyi embert pedig megvádoltál itt konteózással, holott semmi rosszat még csak nem is mondott a vakcinákról, pusztán csak rád szólt, hogy viselkedjél már... :D
2021. febr. 19. 10:55
Mert még csak olyan koronavírusost láttam,akinek az ég világon semmi baja nem volt egy kis orrfolyáson náthán kívűl.Szerintem ez nem indokolja azt hogy 7 milliárd embert beoltsanak.Voltam már viszont influenzás,amikor nem tudtam eldönteni hányjak e vagy köhögjek fosás közben.Koronavírusok régóta léteznek,valószínűleg ez egy új fajta de nem indokolja ezt a nagy felhajtást az oltakozást illetően.Amugy is ki hiszi el hogy a gyógyszergyárak és a kormányok az emberek javát akarják,amikor ha megnézzük az élet barmely területét,sehol nem foglalkoznak azzal neked mi lenne a jó.Lehet elhuny 2 millio javában idős,sok krónikus betegségben szenvedő ebben a betegségben,köztük daganat amiben amugy is elmentek volna,de kérdezem én?Ki foglalkoziott irakban azzal hogy 1,5 millio javaban fiatal aldozatot szedő haboruban mennyien haltak meg?Ki foglalkozott azzal hogy a generált szíriai polgarhaborúban 1 millio ember vesztette életét nem is olyan rég?Ki foglalkozik azzal hogy naponta 10 ezrek halnak éhen a világban?Majd ha ezekkel is foglalkoznak illetve nem inditanak halálos háborukat,majd elhiszem hogy az emberiség javát szolgálják addig nem.Nem hiszem hogy a javunkat szolgálják egy papíron egy év alatt kifejlesztett vakcinával (bár több volt az),de ha több volt akkor generalták az egészet.Sokan sokallják a szamokat a halálesetekkel kapcsolatban pedig egyszerű matematika.Magyarorszagon atlagosan 350 en halnak meg naponta ebből ha kivonjuk azt az átlag 100 olyat akikre ráfogjak hogy koronavirusban haltak meg,még azon kívül 250 en amugy is meghalnak csak másban.Vagy az oltakozók azt hiszkk hogy soha nem hallhatnak meg?Én csak abban reménykedem hogy a pénzről szól az egész mert még mindig ez a legjobb forgatókönyv a vírussal kapcsolatban.De nem lepődnék meg ha kasztrálnák esetleg le akarnák a várható élettratamot csökkenteni ezzel a vakcinával.És mielőtt elítélnének mint összeesküvés elmélet hívő,gondoljanak arra hogy ezeknek az embereknek,mint nekem is,lehet nincs igazunk,de legalább vannak elképzeléseink a dolgok mögött,nem csak azt fújjuk amit a média belénk sulykol
2021. febr. 19. 13:35
2021. febr. 19. 19:18
2021. febr. 19. 19:19
150/155 A kérdező kommentje:
na, akkor tisztelettel jelentem, hogy az új kérdés nem az enyém! :D de örülök, ha más is úgy gondolja ahogy én, a propagandám sikeres volt!
Kapcsolódó kérdések: