Vakcina-ellenesek! Miért nevezitek rettegőnek a másikat,
miközben ti rettegtek?
121/155 A kérdező kommentje:
Ahányszor idejövök csak ezeket a marhaságokat látom. Egyébként elhiszem, hogy jött értelmes válasz is, de nem olvastam át mind a 120-at. Amikor beleolvastam, akkor azt láttam, hogy az emberek egy szavas tőmondatokban írnak egymásnak értelmetlen dolgokról hülyeségeket. Grat.
Mihez grat? Ahhoz, hogy marha jól szórakozok ezen a komédián? Egyértelműen nem akarsz értelmes párbeszédet senkivel, de kezdem azt hinni, nem szól ez esetedben még a vakcinákról sem, csak találtál ürügyként valamit, amire hivatkozva leszólhatsz nagy általánosításokkal másokat valamiért... Ráadásul többedjére.
2021. febr. 15. 10:02
kérdező, ne hagyd abba, nagyon szórakoztató a tevékenységed, és jókat röhögök rajtad.
2021. febr. 15. 10:21
2021. febr. 15. 10:44
Amúgy valóban érdekes, neki mintha ez tényleg csak ürügy lenne, ahogy a #122 írja.
Múltkori kérdésén azon akadt ki ha jól emlékszem, hogy páran írtuk neki, hogy mertünk családdal karácsonyozni, nem magányosan, rettegve videóhívásozni. A kérdező (vagy ő egy másik fiókról, ugyanis volt egy alak, aki maximálisan a kérdező stílusában állt bele mindenkibe) ezen botrányosan felrobbant, hogy reméli oltási papír nélkül nem mehetünk sehova meg hasonló jó kívánságok. Mikor csak annyit merészeltem tőle kérdezni, hogy ha akkora tragédia volt a karácsonyozás szerinte, akkor hogyhogy nem lett januárban kiugróan magas a betegek száma (a hivatalos adatokat hoztam neki, hogy nézze meg, november és december hogyan alakult, ezzel szemben januárban mennyire visszaesett az új betegek száma) erre a válasza ennyi volt: húdebutavagymaradjakonteóknálatudománynemvalóneked. Na ennyire komolyan vehető a kérdező a kötekedéseivel.
2021. febr. 15. 10:54
Múltkor elmentem egy parkban a padon üldögélő lerozzant részeges bácsi mellett, ilyet szólt a maszkom miatt: "Jaaj de rettegsz" - miközben ha valaki, akkor pont ő van veszélyben elsősorban, mi inkább rájuk vigyázunk, meg persze mindenkire, mert bárkinél okozhat súlyos betegséget, persze az is igaz, talán nem a parkban, de ma már kényelmesebb fennhagyni ott is a maszkot arra az 1-2 percre, amíg keresztezem a parkot.
2021. febr. 16. 15:54
127/155 A kérdező kommentje:
itt csak én szórakozok el jól rajtatok :D Nagyon vicces a sok konteótok, így tovább!
2021. febr. 16. 19:02
Aha, persze... 😁 Mutass már innen egyetlen konteót legalább! Erről beszéltem, hogy azt se tudod, mit jelent a szó, és a vakcinák sem érdekelnek igazán, egyszerűen csak idejársz kötekedni.
2021. febr. 16. 19:04
Egyébként nézz körbe, mindenki ellened van, szóval ennyit arról, ki szórakozik kicsodán...
2021. febr. 16. 19:05
Kapcsolódó kérdések: