Ha a korlátozáspártiak a hülyék, miért nem tudjákl megmondani a korlátozás ellenesek, hogy a bezárás miért éri meg?
Itt nem hülyékről és nem hülyékről van szó, hanem bajba jutott Magyarokról, akik magukra vannak hagyva.
Nem Trianon miatt kell keseregni, hanem a jelenben segíteni az embereknek.
Én úgy gondolom, hogy ez egy jó indok tetszelegni, hogy nekik az élet fontosabb, mint a pénz. Meg minden gazdasági kudarcot így rá lehet fogni a vírusra.
"Tönkre megy a gazdaság, zuhan a GDP, meginog a 10 éves munkánk? Óóó, hát mit számít, hisz a nagypapa, nagymama élete a fontos! Hát hogy volna szívünk az elesett polgárainkról lemondani? Be kell zárni mindent, mégha fájni is fog, az életükért megéri!"
BTW, ha nem így tennének és 1-2%-kal emelkedne a halottak száma, az ellenzék le tömeggyilkosnácifasisztoidozná őket.
Aztán márciusban meg, amikor nyitunk, de a többi EU-s ország hét lakat alatt rohad: "Látjátok... Ők nem tudtak segíteni rajtunk, sem magukon. Mi elhoztuk a nektek orosz és kínai barátaink csodaszerét, mi segítettünk. Nézzétek hol van a nyugat most, mi elsőként nyithatunk!"
7
Én fekete öves konteos vagyok.Siman ledarallak és aztán mehetsz sírni a moderátorokhoz mint a többi áldozatom
De jó már neked. Én csak helikopterekből szoktam a vietkongokra ugrálni.... Kár, hogy te jobb vagy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!