Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a korlátozáspártiak a...

Ha a korlátozáspártiak a hülyék, miért nem tudjákl megmondani a korlátozás ellenesek, hogy a bezárás miért éri meg?

Figyelt kérdés
3 kérdés alatt nem tudta senki megmondani, hogy a bezárások okozta kiesett pénzt mi ellensúlyozza, amiért megéri direkt pánikot kelteni. Nyilvánvaló, hogy a vírussal jól járhatnak a nagyvállalatok, meg az is, hogy manipulálható a tömeg de azt egyikőtök se mondta meg, hogy mi ellensúlyozza azt a brutális válságot, amit a bezárások okoznak. Mellesleg a Fidesznek érdeke az ország gazdasága, legalábbis ha miattuk megy csődbe, nem sok szavazójuk maradna, így az semmiképpen se az érdekük, hogy az ország direktbe becsődöljön. Beszólogatás helyett nem tudnátok kifejteni, hogy milyen kép él a fejetekben? Az a konteó, hogy itt 1 év múlvga gépfegyveres őr akadályozza majd meg, hogy az ellenzékre szavazz, mert volt vírushiszti?

2021. febr. 1. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Hamarosan be fogják élesíteni a FEMA táborokat. Nem lesz már itt több szavazás. Tévhitben élsz.
2021. febr. 1. 23:13
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Azok lefizetett emberek, vagy média agymosottak!
2021. febr. 1. 23:18
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
Nekem ott szakadt le a pofám, amikor a korlátozáspártiakat egyszer csak tüntetni láttam Budapesten az SZFE, nyugaton meg a BLM mellett.
2021. febr. 1. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem hülyékről és nem hülyékről van szó, hanem bajba jutott Magyarokról, akik magukra vannak hagyva.

Nem Trianon miatt kell keseregni, hanem a jelenben segíteni az embereknek.

2021. febr. 1. 23:21
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy gondolom, hogy ez egy jó indok tetszelegni, hogy nekik az élet fontosabb, mint a pénz. Meg minden gazdasági kudarcot így rá lehet fogni a vírusra.

"Tönkre megy a gazdaság, zuhan a GDP, meginog a 10 éves munkánk? Óóó, hát mit számít, hisz a nagypapa, nagymama élete a fontos! Hát hogy volna szívünk az elesett polgárainkról lemondani? Be kell zárni mindent, mégha fájni is fog, az életükért megéri!"

BTW, ha nem így tennének és 1-2%-kal emelkedne a halottak száma, az ellenzék le tömeggyilkosnácifasisztoidozná őket.

Aztán márciusban meg, amikor nyitunk, de a többi EU-s ország hét lakat alatt rohad: "Látjátok... Ők nem tudtak segíteni rajtunk, sem magukon. Mi elhoztuk a nektek orosz és kínai barátaink csodaszerét, mi segítettünk. Nézzétek hol van a nyugat most, mi elsőként nyithatunk!"

2021. febr. 1. 23:27
 6/14 anonim ***** válasza:
38%
A fidesznek nem érdeke az ország gazdasága.Alomvilagban élsz
2021. febr. 1. 23:58
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
Őszintén Kérdező! Te a konteósoktól logikus magyarázatot vársz? Nincs érvük, csak egy szót tudnak hajtogatni, hogy "birka, birka". Kár is velük foglalkozni, hisz mindig vannak ilyen pánikkeltő emberek.
2021. febr. 2. 00:05
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

7

Én fekete öves konteos vagyok.Siman ledarallak és aztán mehetsz sírni a moderátorokhoz mint a többi áldozatom

2021. febr. 2. 00:08
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

De jó már neked. Én csak helikopterekből szoktam a vietkongokra ugrálni.... Kár, hogy te jobb vagy.....

2021. febr. 2. 00:09
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
A bezárás a kormánynak éri meg, senki másnak. Tönkre lehet vele tenni sok vállalkozást amiket bagóért megvehet majd a Lőrinc, meg mellé kussban van a nép, nincs tüntetés, nincs elégedetlenkedés mert tilos kimenni és gyülekezni, így minden aljasságot megtehetnek. Dupla haszon ez nekik. Az ország többi része meg tönkremegy, de az mellékes.
2021. febr. 2. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!