Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vakcina-ellenesek! Miért...

Vakcina-ellenesek! Miért nevezitek rettegőnek a másikat, miközben ti rettegtek?

Figyelt kérdés
Ti rettegtek a vakcinától. Mi nem rettegünk semmitől. Szeretitek a saját frusztrációitokat másokra kivetíteni?

2021. febr. 7. 05:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/155 anonim ***** válasza:
100%
61-es valóban, én is arra az alakra gondoltam. Egyértelműek veszekedni jár ide.
2021. febr. 8. 11:22
 62/155 anonim ***** válasza:
100%
* egyértelműen
2021. febr. 8. 11:22
 63/155 anonim ***** válasza:
100%

"jelentettelek"

Anyucinál se felejts el beárulni.

De most komolyan, mikor lesz már újra iskola?

2021. febr. 8. 11:46
 64/155 A kérdező kommentje:
60: Én véletlen sem írtam ki ugyanazt a kérdést újra. Ti nem tudtok válaszolni egy nyamvadt kérdésre. Valaki válaszol rá, miért lennék covid rettegő, csak mert nem vagyok vakcina-ellenes? Nyilván az válaszoljon, akinek szól. Remélem csöndbe maradnak végre már azok, akik nem tudnak értelmeset hozzászólni a kérdésemhez.
2021. febr. 8. 17:28
 65/155 A kérdező kommentje:
Nektek tényleg nem megy egy kérdés értelmezése? Sajnállak titeket...
2021. febr. 8. 17:29
 66/155 anonim ***** válasza:
90%
Pár szót megváltoztatva ez de, ugyanaz a kérdés. Válaszoltunk a kérdésedre, az már a te bajod, hogy ezt nem fogadod el. Egyszerűen lesz.rom az egész covid témát oltással és anélkül is. Itt pedig nem retteg senki, ez a te tévképzeted és belemagyarázásod.
2021. febr. 8. 17:40
 67/155 anonim ***** válasza:
87%

Na én még egyszer megkérdezem utoljára.

Kérdező! Neked miért nem mindegy, hogy ki oltatja be magát, és ki nem?

2021. febr. 8. 18:13
 68/155 anonim ***** válasza:
90%
Jaj igen, akkor is ez a megjátszott, rettentő szekunder szégyenérzetet generáló, kényszeres lekezelő stílusod volt mindenkinek, aki mert veled nem egyetérteni, és megkérdezte, hogy téged miért érdekel ennyire más élete. Mire tudjam a választ? Egye eleve hazug, valótlan kérdésre? Ti rettegtek a vakcinától. Mi nem rettegünk semmitől. Szeretitek a saját frusztrációitokat másokra kivetíteni? --> Hazugság az egész, mert ebben a kommentszekcióban is az derül ki, hogy senki nem retteg semmitől, ergo projektálsz. Kijelentesz valamit, ami kategorikusan nem igaz. Itt egy ember vetít ki frusztrációt, az pedig te vagy. Egy ember nincs, akivel normálisan tudnál beszélni, ezt a stílust pedig még egy lepukkant kocsmában sem tűrnék el tőled. Ha nem vennéd észre, röhögni járok ide rajtad, mert tényleg szánalmas a majomparádés viselkedésed.
2021. febr. 8. 19:01
 69/155 A kérdező kommentje:
70, nekem mindegy! A kérdés nem ez volt, az oltat, aki akar! Kihisztizted magad? Írsz normális választ?
2021. febr. 8. 21:53
 70/155 anonim ***** válasza:
87%
Kitudja milyen hatása lesz 5-10 év múlva, ezek az idióták össze vissza hazudgálnak, egyik szavuk üti a másikat, hát ezek nem fognak beadni nekem semmilyen vakcinát
2021. febr. 8. 22:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!