Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vakcina-ellenesek! Miért...

Vakcina-ellenesek! Miért nevezitek rettegőnek a másikat, miközben ti rettegtek?

Figyelt kérdés
Ti rettegtek a vakcinától. Mi nem rettegünk semmitől. Szeretitek a saját frusztrációitokat másokra kivetíteni?

2021. febr. 7. 05:41
 101/155 anonim ***** válasza:
95%
Nem a covid itt a lényeg 5 10 százalékos halálozási rátájával ezzel csak gerjesztik a félelmet.most jön a második fázis oltás amibe belehalsz vagy lebénulsz .a csodaszerben van az igazi népirtó anyag. nem is vuhani volt a labor ahonnan elindult hanem angol .kiléptek a brexitböl és máris onnan jött a mutáns virus. most már afrikai variáció is van. ja és az is különös hogy a face is törli az oltásellenes komikat . szoval vigyázz magadra egyél sok hagymát és Ne OLTASS.
2021. febr. 9. 22:24
 102/155 anonim ***** válasza:
0%
10-esnek! Látod, hogy baloldalon az egy főre eső ostoba legalább 25.
2021. febr. 12. 04:50
 103/155 anonim ***** válasza:
100%

Akkor válaszolj te is az én kérdésemre! Az én válaszom alul van.

- Oltatod magad?

- Ha igen, miért?

- Azokat az oldalakat, cikkeket, tv-ben hallottakat mi alapján döntöd el, hogy igazat mond vagy sem?

- Zsarnoki módon ránk akarják erőszakolni az oltást, korlátozásokkal és minden áron. Meg lesz bélyegezve a nem oltott. Propaganda reklámokkal bombáznak minket!

Benned nem ébreszt kételyt?

Mi ehhez a hozzáfűzni valód? Ha neked van jogod eldönteni, hogy beadatod magadnak az oltást, nekünk akik "rettegnek", nincs jogunk??? Jogos a diszkrimináció egy állítólag demokratikus országban ahol állítólag számít a véleményünk? (A nemzeti konzultációra gondolok pl., azt állítják hogy érdekli őket az én véleményem is.)

- A saját véleményed mi alapján formáltad? Honnan szerezett információkból?

- Megnéztél akár 1 olyan cikket, videót amit a "rettegők" készítettek? Megnézted a másik oldalt? Meghallgattál egyet is?

- Azt gondolod csak a betegségről szól ez a sok korlátozás és az oltással vége lesz?

- Miért kell a katonaság a kórházakhoz? S most ne azt mond, hogy mindenki be akar törni a kórházakba....

- A békés tüntetőket miért verik minden ok nélkül jó hogy nem agyon a rohamrendőrök? Szerinted ez esetleg helyes?

Végül....

- Kútba ugrasz, ha a fityesztv azt mondja, hogy nem fog fájni?

S most jöjjön az én válaszom...

- Ha akarod nevezz rettegőnek! Tudod én féltem a szabadságomat, én akarok dönteni a saját testemről, szervezetemről, életemről. Nem akarok bezárva, megfélemlítve élni halálom napjáig!

Tudod mi a legnagyobb szar az egészben? Hogy a többség dönt elv alapján annak aki NEM AKARJA MINDEZT amit te is hirdetsz, azok miatt nem élhetem a szabadságot meg mert van akiknek az én véleményem szerint MEGFELEL AZ ELNYOMÁS. Észre sem veszik. Képtelenek túl látni a víruson túl a valódi szándékokat! Totális kontroll. Mond valamit?

2021. febr. 13. 06:39
 104/155 A kérdező kommentje:
ez milyen reprezentatív felméréshez készül? biztos mi vagyunk a fizetettek? végem :D
2021. febr. 13. 07:26
 105/155 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolnál a kérdéseimre???

Ha neked elvárásod, hogy mi választ adjunk neked, legyen vér a pucádban és válaszolj vagy hallgass és hagyj békén minket a kérdéseiddel!

2021. febr. 13. 15:59
 106/155 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud mit mondani hagyd már....Értelmesen nem tud válaszolni mert ma még nem látta a híreket🤣🤣🤣

#103-as nagyon igazad van!Én is pont így gondolom mint Te

2021. febr. 13. 20:08
 107/155 anonim ***** válasza:
100%

106-os, úgy tűnik csak követelőzni tud és észt osztani. :) Válaszolni arra amit kérdeznek, az már nem megy. Vajon kitől tanulta...??? Hmm.... Vajon ki volt a mestere....?

103-as voltam.

2021. febr. 13. 20:23
 108/155 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted kitől?😊😊Gondolkodni nagyon nehéz ezért a nyájhoz kell csatlakozni,tudod az a legkönnyebb🤗🤗
2021. febr. 13. 20:32
 109/155 anonim ***** válasza:
2021. febr. 14. 22:35
 110/155 anonim ***** válasza:
100%
népirtás [link]
2021. febr. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!