Vakcina-ellenesek! Miért nevezitek rettegőnek a másikat, miközben ti rettegtek?
Akkor válaszolj te is az én kérdésemre! Az én válaszom alul van.
- Oltatod magad?
- Ha igen, miért?
- Azokat az oldalakat, cikkeket, tv-ben hallottakat mi alapján döntöd el, hogy igazat mond vagy sem?
- Zsarnoki módon ránk akarják erőszakolni az oltást, korlátozásokkal és minden áron. Meg lesz bélyegezve a nem oltott. Propaganda reklámokkal bombáznak minket!
Benned nem ébreszt kételyt?
Mi ehhez a hozzáfűzni valód? Ha neked van jogod eldönteni, hogy beadatod magadnak az oltást, nekünk akik "rettegnek", nincs jogunk??? Jogos a diszkrimináció egy állítólag demokratikus országban ahol állítólag számít a véleményünk? (A nemzeti konzultációra gondolok pl., azt állítják hogy érdekli őket az én véleményem is.)
- A saját véleményed mi alapján formáltad? Honnan szerezett információkból?
- Megnéztél akár 1 olyan cikket, videót amit a "rettegők" készítettek? Megnézted a másik oldalt? Meghallgattál egyet is?
- Azt gondolod csak a betegségről szól ez a sok korlátozás és az oltással vége lesz?
- Miért kell a katonaság a kórházakhoz? S most ne azt mond, hogy mindenki be akar törni a kórházakba....
- A békés tüntetőket miért verik minden ok nélkül jó hogy nem agyon a rohamrendőrök? Szerinted ez esetleg helyes?
Végül....
- Kútba ugrasz, ha a fityesztv azt mondja, hogy nem fog fájni?
S most jöjjön az én válaszom...
- Ha akarod nevezz rettegőnek! Tudod én féltem a szabadságomat, én akarok dönteni a saját testemről, szervezetemről, életemről. Nem akarok bezárva, megfélemlítve élni halálom napjáig!
Tudod mi a legnagyobb szar az egészben? Hogy a többség dönt elv alapján annak aki NEM AKARJA MINDEZT amit te is hirdetsz, azok miatt nem élhetem a szabadságot meg mert van akiknek az én véleményem szerint MEGFELEL AZ ELNYOMÁS. Észre sem veszik. Képtelenek túl látni a víruson túl a valódi szándékokat! Totális kontroll. Mond valamit?
Válaszolnál a kérdéseimre???
Ha neked elvárásod, hogy mi választ adjunk neked, legyen vér a pucádban és válaszolj vagy hallgass és hagyj békén minket a kérdéseiddel!
Nem tud mit mondani hagyd már....Értelmesen nem tud válaszolni mert ma még nem látta a híreket🤣🤣🤣
#103-as nagyon igazad van!Én is pont így gondolom mint Te
106-os, úgy tűnik csak követelőzni tud és észt osztani. :) Válaszolni arra amit kérdeznek, az már nem megy. Vajon kitől tanulta...??? Hmm.... Vajon ki volt a mestere....?
103-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!