Vakcina-ellenesek! Miért nevezitek rettegőnek a másikat, miközben ti rettegtek?
Semmiben nem hiszek, nekem csak kérdéseim vannak. És ezek nem ilyen "hunyorogva simogatom az állam, és valami őrült választ várok", hanem tényleg érdekel a válasz.
Tavaly március-áprilisban azt mondták - külföldiek, a magyar médiát nem követem annyira -, hogy egy, másfél éven belül NE számítsunk vakcinára, akkor hogy lett mégis kész 8 hónappal később? A szakértők nem tudták a vakcinagyártás menetét, idejét? Hogyhogy szinte egyszerre jelent meg több? Ha csak egy vakcina lett volna kész, azt mondom, oké, előfordulhat, de több? Ez olyan, mintha a Vichy, a Garnier meg a Biotherm mind egyszerre kijönnének az örök fiatalság szérumával - de ott tudod, hogy mindegyik a L'Orealhoz tartozik. Itt is ez volt? Ment egy ideig a globális vakcinakészítés, aztán ágakra osztották? Az oltóponton megkérdezik, milyen betegségeim vannak, milyen gyógyszereket szedek?
Ha mondjuk 5 év alatt készült volna el, bíznék benne. Ha a szakértők nem mondják, hogy lehetetlen ennyi idő alatt megcsinálni, bíznék benne. Mondjuk az oroszban meg a kínaiban soha nem bíznék.
Nem is fogják terheseken tesztelni. Abból simán kérnék, amit terheseken is szívbaj nélkül tesztelnek.
Írtam, nem vagyok otthon a magyar médiában, de meddőség... ha azt okozna, máris beadatnám magamnak, nem kéne 40-ig várni, hogy elkössenek.
A facebook algoritmusa miatt hozzám nem jutnak el ilyen összeesküvés elméletek, de vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!