Minek a jele, ha valaki elhiszi a saját hazugságait?
Figyelt kérdés
Tehát állít valami valótlant, amit az állítás pillanatában hazugságnak érez, de később úgy emlékszik vissza, mintha tényleg úgy történt volna, mint ahogy mondta2021. febr. 1. 10:27
2/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Több ilyen ismerősöm is van. Csak ámulok, hogy mikor lett igazság a hazugságból. Vajon nem is emlékszik mit hazudott?
5/7 anonim válasza:
Simán nárcisztikus személyiség. Nincs annyira érdekes élete, mint szeretné, ezért kreál magának egy igazságot. Így védi be magát, hogy a saját hazugságait is elhiszi, nincs lelkiismeret furdalása a hazugságok miatt. Hiszen szerinte is "megtörtént"
6/7 anonim válasza:
Igen, a nárcizmus lehet az egyik oka, de simán az is elképzelhető, hogy annyira elutasítja a valóságot, hogy beleringatja magát egy álomvilágba, és önigazolásként elhiszi azt, amit kitalált.
7/7 anonim válasza:
3-aska, egyetértek, te megelöztél engem a válaszban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!