Szeles kérdés. Már belefáradtam a leplezésbe, mit tegyek?
Én nagyon sokszor és elég nagyokat durrantok. Ennek több oka van. Egyrészt az étrendem, másrészt egy enyhe laktóz intolerancia, illetve elég rosszak a fogaim. Van egy férjem és előtte egy kultúráltan leplezem, tehát visszatartom, kimegyek a wc-be stb. Ne őszintén én ebbe nagyon belefáradtam. Arra gondoltam elengedem előtte, ez rossz ötlet lenne?
Olvastam itt egy másik posztot, ott más volt az alapállás mert a hölgy eleve úgy jött össze a párjával hogy elengedte, én viszont nem. És nálam elég férfias jószágokról van szó sajnos, elég gyakran. Kiábrándító lehet a férjemnek ez? Mert akkor fenntartom a tökéletesség látszatát :)
De könyörgöm! Ez nem csak undorító, hanem az egészségedről is szó van! Miért nem figyelsz jobban oda magadra??
A túlzott gázképződéssel azt jelzi feléd a szervezeted, hogy valami nincs rendben odabent. Mondjuk mert mindenféle hulladék kajával terheled a beleidet. Időnként pukizni az teljesen normális, de folyamatosan, az nem!
Ha ennyire szerencsétlen vagy, hogy nem bírsz google-n találni étrendet, akkor menj el egy dietetikushoz, majd az segít.
Ha enyhe laktózintoleranciád van, miért nem iratsz laktáz enzimet a háziorvosoddal?
Nagyon sokat segít az emésztésben, és nem lennél annyira szeles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!