Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rossz ember vagyok ha szimpati...

Rossz ember vagyok ha szimpatizálok gyilkosokkal?

Figyelt kérdés
Megnéztem egy sorozatot egy sorozatgyilkosról és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Leginkább idős néniket és gyerekeket erőszakolt, ölt. Nekem pont ez a két gyengepontom van, szörnyen érzem magam ha arról hallok hogy időseket vagy gyerekeket bántanak ...ennél a személynél viszont teljesen elsiklok felette és szinte szeretetet érzek iránta. Rossz ember vagyok?
2021. jan. 28. 17:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem értem amúgy, amíg nem derült ki kiről van szó addig normális válaszokat kaptam.
2021. jan. 28. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember, csak egy naív buta gyerek. Rengetegen elképzelik, hogy milyen lenne velük, tudod te mennyien küldtek szerelmes leveleket és pucér képeket sorozatgyilkosoknak? Leginkább a külsőbe esnek bele, meg abba, hogy az ilyen férfiak különleges ritkaságok, csak nem a jobbik fajtából. Lehet róla álmodozni, szimpatizálni, de akkor rendesen nézz utána és ne csak a külsőt nézd. Ne gondold azt, hogy veled kivételezne. Értem én, tényleg szép az az állvonal, de gondolj bele, hogy mi lehet belül. Remélem tudod, hogy nem keveset drogozott és büdös volt (azt mondták kecskeszagú volt). Nincs ezzel gond, csak ne legyél fangirl, nézz mélyebbre.
2021. jan. 28. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem dédnagyapám nagyapám beszámolója szerint "bérgyilkos" volt.

Mikor ezt nagyapám elmesélte fél évig alig tudtam belenézni az ő szemébe is annyira furán érintett. Szóval ebből kiindulva érdekes, el sem tudom képzelni, hogy vagy képes egy gyilkos személyiségével szimpatizálni.

Ne nagyon hangoztasd ezt senkinek.

2021. jan. 28. 19:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem olvasni a könyvet róla, nagyon tartalmas és még mindig kedvelem.
2021. jan. 28. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd.
2021. jan. 28. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig szimpatikus neked?
2021. márc. 30. 23:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Már elmúlt a fellángolás, de semmi problémám nincs vele.
2021. ápr. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!