Rossz ember vagyok ha szimpatizálok gyilkosokkal?
Nem egészen világos. Most egy ember vagy több szimpatikus? Ha csak egy, akoor valószínű a színész volt szimpatikus. Az is lehet hogy úgy ábrázolták mintha csak a rossz gyerekkor áldozata lenne. Ezek a forgatókönyv írók és rendezők ebből élnek. Ha szimpatikussá akarnak tenni valakit akkor azzá fogják tenni. Ott van pl Bonnie és Clyde ahol gyakorlatilag lelketlen gyilkosokért rajongtak az emberek mert a filmkészítők úgy ábrázolták őket, vagy a sok drogterjesztő a filmekben akinek szinte már drukkol az ember hogy megússza a börtönt mert ő úgyis csak a körülmények áldozata, mindegy hány embert tett tönkre. De ez akkor sem menti fel a cselekedete alól a gyilkost.
Azt is el tudom képzelni hogy az eredeti gyilkosnak olyan erős karaktere volt (ami segített neki higy becsapja az áldozatait) hogy az hatott rád. Szóval nem tudom mit néztél de egy ilyen emberen nincs mit szeretni, csak ha egy fantáziavilágban élsz.
Ezek miatt ennyiből még nem mondanám hogy rossz ember vagy.
Köszi a válaszokat.:)
Egyébként nem színész játszotta a gyilkost, hanem valós felvételek voltak róla mert doku. És az életét kb 5 mondatban összefoglalták, inkább arra tért ki a sorozat hogy a túlélők hogyan élték meg az egészet.
Akkor nem értlek és vannak gondok nálad!
Tessék, fogyatékosok gyülekezete:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1042..
Azt hiszik különleges hópihék, ők juj de megértik a sorigyilkost.
Aztán héven rájuk néz csúnyán egy férfi már sikoltozni kezdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!