Zavarnak a transzneműek?
Volt skizofrén haverom, az ő betegsége sem zavart, pedig amikor bekattant volt, hogy meg akart ölni.
Kb ugyanennyire nem zavarna egy magát másik neműnek gondoló agyi defektusa.
Szóval ha arra vagy kíváncsi, hogy felállnék-e ha a buszon leülsz mellém, vagy dumálnék vagy barátkoznék-e veled ha úgy hozza a sors, akkor ezek a dolgok nem jelentenek problémát.
Ami viszont rettenetesen zavar, az az LMBTQP propaganda amit az arcunkba tolnak.
Attól, hogy különböző divatok vagy érdekek miatt azt mondják, ezek az emberek teljesen normálisak, attól ez még nem lesz igaz.
Zavar, hogy olyan dolgokat akarnak erőszakkal a normalitás szintjére emelni ami valójában nem az.
Nem kellene egy nemi eltévelyedést vagy egy mentális problémát piedesztára emelni.
Attól, hogy egy 3. WC-t építenek azoknak akik nem tudják eldönteni, hogy állva pisilők vagy ülve pisilők ajtaján kell bemenniük, még nem lesznek ők a 3. nem.
Szóval itt fordítva sül el a fegyver, ha kevesebb erőszakos propaganda lenne, talán az elfogadottság is nagyobb volna.
30
Na ez jó kérdés! Én sem értem hogy lehet liberáliséknál egyszerre harcolni i a klasszikus nemi szerepek ellen, és arra buzdítani egyeseket, hogy a másik nem szerepét öltsék magukra...
30
Nálam annyiban jelenik meg, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Érzem, hogy rossz testbe születtem.
Ne haragudj, de szerintem mindenki érzett már így. Ez nekem olyan semmilyen indoknak tűnik, mert hallottam ugyanilyent túlsúlyos embertől, aki a fogyás után lett elégedett.
Kötötség nélkül szeretnék beszélni erről, szóval a nyerségemet remélem megértitek.
Van péniszed?
A piszoár nem alkalmasabb wc, mint a női mosdó?
Azt mondod, nem érzed magad önmagadnak a bőrödben, van egy sajátos énképed, vagy egy általános női ideát veszel alapul?
Zavar ha kíváncsisággal fordulnak hozzád ennek okán?
Wngem nagyon érdekelnek a transzneműek, szeretném megérteni ami e mögött van.
Szerintem kijelenthetjük hogy nem normális állapot, de ezt nem kéne pejoratívan érteni.
Lehet feszélyezve érezném magam, egy transznemű közelében, de ennek nem az undor vagy bármi ilyesmi az oka, hanem mert ez egy olyan eset amivel a szociális integrációm során gyerekként nem találkoztam.
Tudom hogy viselkedjek, ilyen emberekkel, meg olyanokkal, de ez egy új helyzet, amit szokni kell.
38
Én úgy érzem, hogy nő vagyok egy férfi testében, régóta érzem ezt.
Jelenleg férfi testben vagyok, viszont a nemváltoztató műtét után én is a női mosdót akarom használni, nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne.
A kíváncsiság nem zavar, csak a bántó megjegyzések zavarnak, de azokra nem szoktam válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!