Zavarnak a transzneműek?
Tisztában vagyok vele, hogy sosem lennék olyan szép mint egy cisznemű, ettől függetlenül bemennék egyik női WC-be.
A névvel kapcsolatban azt mondom, hogy műtét után már a választott nevemen akarom hogy szólítsanak.
Egyaltalan nem! Sot, ha latok valakit aki transznemu es ralepett az atalakulas utjara, akkor egyfajta orom tolt el hogy vegre neki is kiteljesedhet az elete.
Rengeteg ember van kozuluk sajnos aki nem meri megtenni sokfele ok miatt, es ok nagyon sokat szenvednek.
engem taszít de tisztában vagyok vele hogy jelenleg nem létezik rá semmilyen "gyógymód". azzal is tisztában vagyok hogy az átlagos pont hogy el akarja titkolni nem pedig bárkinek az arcába tolni.
az aktivisták értem hogy mit miért tesznek, de azt is értem hogy miért zavarnak annyi embert.
ha lenne transz kollégám aki szupernőieschen akar kinézni akkor nem szólnék neki semmit de nem is szívesen beszélgetnék vele. közeli barát esetén elfogadnám de kerülném a témát.
tudom... a mai világban egy brit nőt és egy transzit csak a choker választja el egymástól. nem a kinézet minősége számít hanem maga a mentalitás, ami külső szemmel szörnyen materialista és földies. egy olyannal nem lenne bajom aki nőiesen viselkedik, öltözködik. a szörnyű az aki teljesen el akarja magát maszkolni és még túl is tolja. nőknek sem áll jól. azt sugározza hogy valamit nagyon el akar rejteni az illető. azt pedig egy bizonyos élettapasztalat után kinek van kedve kideríteni hogy vajon mit.
szeretném azt hinni hogy ez csak egy átmeneti időszak. hogy a jövőben egy érettebb társadalom mellett, ahol ezeknek az embereknek több lehetőséget van az életben (már egészen kisgyermek kortól), a magánéletben, akkor nem a materialista szemlélet és a mélyen gyökerező gyermekkori komplexusok kiélése lesz az egyetlen kiút a depresszióból.
mert ez a tranzíció 1:1 az a fíling mint a kapuzárási pánik és a porse kabrióval krúzolás. nem természetes.
Aki nem szeretne, hogy a transz nok (bioloagiailag ferfi, de nonek erzi magat, nonek oltozik) noi oltozobe/mosdoba jarjanak, az azt szeretne, hogy a transz ferfiak (biologiailag no, de ferfinek erzi magat, ferfinek oltozik) a noi oltozobe/mosdoba jarjanak?
pelda transz ferfira:
Mennyivel jobb, ha egy, a linkelt kephez hasonlo transz ferfi oltozik a lanygyereked mellett egy noi oltozoben, mint egy transz no, igaz? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!