Zavarnak a transzneműek?
Engem legfeljebb zavarba hoz, hogy adott szituációban részemről mi az elvárható közeledési forma, ha a kollégám Tamás, miközben Timinek szólíttatja magát és tűsarkúban jár, operálva még nem volt, de a női slózira jár.
Akkor már inkább a homoszexualitás, az legalább egyértelmű.
Nem zavar.
Legtöbb esetben nem lehet látni. Ha igen, sem zavar igazából csak valamilyen szinten lesokkoló egy erősen férfias arcot, hangot hallani női ruhában.
Volt már, hogy este egyszer megijedtem egy ilyen találkozáskor.
... de még ezek az esetek sem zavarnak, csak mivel ritkán találkozni vele, furcsa így hírtelen sokkoló tud lenni.
Párkeresésnél mivel van bennem egy kicsi biszexualitás, így ha egy transznemű nő nagyon nőies és külsőleg nem megmondható róla hogy férfiként született, nem feltétlenűl lenne deal breaker ha transz.
Furcsálom őket, de nem zavarnak.
Egyszerűen egy olyan dolog amit nem láttam, nem ismerek, ezért furcsa és érdekes.... meg egy picit izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!