Mihez kezdenél egymillió forinttal?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 15:51
21/28 anonim válasza:
Legális szoftverparkkal folytatnám a hobbimat, hogy ne legyen para publikálni.
22/28 anonim válasza:
Vennék egy motort, ha olcsóbban kijönne akkor fejleszteném a gépem,és abból már tudnék "pénzt" is keresni. Szóval költenék is, befektetnék is.
23/28 anonim válasza:
Egy millió forint seggére rácsapni három perc. Mi a kérdés?
24/28 A kérdező kommentje:
Fuss neki még egyszer! Szerintem egy négy szavas kérdés értelmezése nem hinném, hogy bárkinek is gondot jelent. :D
Amúgy szomorú, hogy ennyi válaszból csak egy-két kreatív ötlet érkezett. :/
2021. jan. 26. 18:01
25/28 anonim válasza:
Kérdező egy tételes anyaglista ami a konyhámhoz kell elég kreatív lenne? #20 voltam.
26/28 A kérdező kommentje:
Ja nincs gond a felújítással. :D Megértem. Csak gondoltam annak adom, aki valami nagyon kreatív ötlettel áll elő. Eddig a saját vállalkozás beindítása vezet.
2021. jan. 26. 18:35
27/28 anonim válasza:
Kiírnám kérdésbe gyakorin, majd bekamuznám, hogy a legkreatívabb válaszolónak odaadom, hátha van még valami a harmadik oldalra is. Egy jó kecskefétis oldalt jól fel is lehet futtatni ennyiből a hunddubon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!