Budapestiek miért kocsikáztok annyit éjszaka?
Látom itt a panel előtt, itt állandóan mennek az autók. Hála az égnek van ez a korlátozás este 8 után már nincs annyi.
Én érdekes módon 2 után már nem kocsikázok...
Legszívesebben én se kocsikáznék, de haza kell jutni meló után -általában 20:00-ig dolgozom (szolgáltató szektor). Van megfelelő papírom is. De mégse késztet arra, hogy most "menni kell". Jó itthon.
Kérdező, én is utálom a dugót, meg egyebeket, s egyre jobban antiszoc vagyok. :)
(Én pl. örülök hogy 19:00-kor minden bezár, nincs bulika, nincs jaszkari a városban.
Egyedül csak az hiányzik, hogy leülhessek a párommal egy jó étterembe, egy jót ebédelni vagy vacsorázni, illetve hosszúhétvégézzek valami csendes vidéki panzióban. :) )
Én szabályoznám az autókázást! Egy lakásban egy autó lehetne, szigrúbb szabályozás a szabálytalankodó közlekedőkre. Legalább PAV 2 szintű alkalmassággal lehetne vezetni. 5 évente vizsgázni kelljen kresszből és forgalomból.
Az eredménye, hogy kevesebb autó lenne az utakon, kevesebb balesettel. A pszichológiai vizsgálaton meg kizárnák a büntetőfékezős szabályszegő nemnormálisokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!