Budapestiek miért kocsikáztok annyit éjszaka?
Figyelt kérdés
Látom itt a panel előtt, itt állandóan mennek az autók. Hála az égnek van ez a korlátozás este 8 után már nincs annyi.
Én érdekes módon 2 után már nem kocsikázok...
2021. jan. 14. 17:41
3/16 anonim válasza:
“Én érdekes módon 2 után már nem kocsikázok”
Azért, mert egy élettelen lúzer vagy, nem másokat kell fikázás mögé bujtatva irigyelni.
4/16 anonim válasza:
Én szeretek ugyan éjjel autózni, de őszintén bevallom, fogalmam nincs, miért kell irigynek tartani valakit, aki nem szereti. (Leszámítva persze, hogy a GYIK-en automatikusan irigy mindenki, aki bármiről kérdést mer feltenni, eddig a csúcs az volt, ahol a "miért élhetetlen munkanélküli a húgom" kérdésre kapta meg valaki, hogy ne irigykedj rá...) Én se értem, miért szeret valaki főzni vagy sakkozni, de nem hiszem, hogy ettől irigy lennék rájuk.
5/16 anonim válasza:
Talán ha nem lefikázó, lekezelő hangnemben kérdezne (“érdekes módon” - ez mégis milyen szóhasználat? Meg egyáltalán kit érdekel, hogy bezzeg ő? Ennyi erővel én meg kiírok egy kérdést, hogy “ti miért ültetek otthon már délután? Bezzeg ÉN érdekes módon jöttem-mentem este is”) meg kotorászna mások szabadidejében, akkor nem tartanám egy irigy kutyának. Ennyi. Mondjuk biztos velem van a baj, hogy nem bámulom az utcát és gondolkozom savanyúan, hogy mások miért mászkálnak, mert “érdekes módon” én a fél napot itthon töltöm.
6/16 anonim válasza:
Csakhogy most korlátozás van, ezért csak az közlekedhet este 8 óra után, aki munkába megy/jön. A többieknek nem muszáj. Vagy a rendőrbácsinak mit mondasz szíves érdeklődésére?
7/16 anonim válasza:
Ejszaka azert jobb autokazni, mert nincs csucsforgalom ... rendesen tudsz haladni, hamar jutsz A-bol B-be ... amugy is hangulatos a kivilagitott varos ... szoval jo este autokazni :)
8/16 anonim válasza:
#5 az hogy otthon ül azzal nem árt másnak, azzal, hogy autóznak este ártanak. zaj.
9/16 anonim válasza:
#8 azért egy városban ne lepje meg az ott élőt, hogy autók mennek az úton, nem arról van szó, hogy dudálunk végig az úton egész éjjel
10/16 anonim válasza:
#9 attól, hogy nem lepi meg attól még nem kevésbé rossz. És nem ez nem kell, hogy így legyen, lehetne másképp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!