Az élet alapvetően jó dolog, csak túl hosszú.. Egyetértetek ?
30 év q.rva kevés. Két gyerekem meg sem született volna és baromi nagy kár lenne, ha nem lennének.
Az élet túl rövid, sajnos. Minél hosszabbat szeretnék, persze viszonlyag egészségesen és ép elmével. Szeretném látni még a dédunokáimat is, ha egy mód van rá.
Mindenkinek adott a lehetőség, hogy kilépjen, de ez gyáva megoldás.
Elcsépelt közhelynek tűnik, de közel 54 év tapasztalatból mondom: ami nem öl meg, az megerősít. Meg kell tanulni felállni, továbblépni és okulni a kudarcokból.
Jelenleg is szar helyzetben vagyok, már 1 éve, de nem adom fel. Keresem a lehetőségeket és meg is fogom találni. Mert ilyen típus vagyok.
Ami nem öl meg, az lassan, hosszú kínok közt öl meg.
Így van a mondás helyesen.
Nem, nem így van. Sem a mondás, sem a valóság.
Te egy negatív ember vagy, azokat pedig nem szeretem. Önsorsrontókkal nem tud az ember mit kezdeni. Nem feladatom megmenti egyikőtöket sem.
Bármiben lefogadom, hogy feleannyi pofont sem kaptál még az élettől, mint én, csak van egy alapvető különbség: én mindenből a legjobbat próbálom kihozni, te pedig csak a rosszat látod.
Köszönöm, ebből a közegből nem kérek, mindig is igyekeztem kerülni az energiavámpírokat.
Hosszú, és boldog életet kívánok Neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!