Az élet alapvetően jó dolog, csak túl hosszú.. Egyetértetek ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 21:51
12/14 anonim válasza:
Én is túl hosszúnak látom. Pedig engem nem értek traumák. Szóval nem tudom miért. Kár hogy nem lehet éveket adományozni annak, akinek kevés.
13/14 anonim válasza:
"Én is túl hosszúnak látom. Pedig engem nem értek traumák. Szóval nem tudom miért. Kár hogy nem lehet éveket adományozni annak, akinek kevés."
Ja! Vigyétek! Ingyen adom! Még van jó sok, csak 26 éves vagyok, bár az nem olyan kevés már... De én már éltem eleget, és úgy érzem, ennyi elég volt! Egyszerűen azt érzem, mindent elértem az életben, amit akartam! Max. még szeretnék pár pc játékot kijátszani... de hát basszus ez kb lóf*sz... :D
14/14 anonim válasza:
Ja és úgy is érzem, hogy fényévekre van már a gyerekkorom, szóval hiába 26 vagyok, már olyan öregnek érzem magam... nem akarom, hogy minden még messzebb legyen....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!