Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bántalmazó emberek ! A ti...

Bántalmazó emberek ! A ti szemszögetekből érdekelne, nektek miért okoz örömet, ha a másikat porig alázzátok, tönkreteszitek? Mit éreztek ilyenkor ? Örömöt ? Sikert ? Kielégültséget ? Élvezetet ?

Figyelt kérdés

Őszintén érdekelne, mi játszódik le egy ilyen ember fejében.

Gondolom a bűntudat nálatok nem játszik, hiszen nincs lelkiismeretetek.

Nem tudtok megbánást tanúsítani. És szemrebbenés nélkül gázoltok át mindenkin, aki az utatokba kerül, de legfőképp azon, akit szabad prédának tekintetek.

Gondolom ti ezt afféle játéknak fogjátok fel. A másik, az áldozat helyébe miért nem vagytok képesek beleképzelni magatokat ?

Egy cseppnyi irgalom, könyörület nincsen bennetek ?

2021. jan. 5. 22:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%
A bántalmazó emberek általában mentálisan sérültek. Nem éreznek bűntudatot.
2021. aug. 22. 17:00
 22/24 anonim ***** válasza:

A nárvik nem bírjak viselni ha a masik boldog szép mosolygós, mert kisebbségi konplexusaik vannak.

Ezért van az hogy kezdetben manipulatívak, hódítanak aztán szépen tonkre teszik azt a mosolyt és megkeserítik a masik életég aztán eldobják mint egy rongyot, vagy hasznalgatják tovább erre a saját önértekelésük csak úgy megy fel ha másokat lenyomnak.

Önbizalomhiány csak az egész.

És erre jön az hogy akkor erzik magukaz biztonságban is ha ők irányitanak, azaz elnyomott a másik.

(Folyamat rettegnek félnek mint akik pánikban vannak hogy őket csalja elhagyja a gonosz masik, biztos azért mosolyog mert őt kirögi nem azért mert szereti stb)

És korán azt tanulják meg hogy az marad meg, aki az erősebb. Annak van igaza aki erősebb. Gyakorta bántalmazo szülők gyerekei is a bántalmazók.

2022. okt. 7. 19:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem az exem volt ilyen.. mézesmázos dumával jött ..egy ideig álarcot viselt ..amit a laikus kedvesnek gondol..amögött egy rideg, érzelemmentes, kötözködős alak lapul..ezek a manipulátorok.. gátlástalanul szórakozott..aztán eldobott..az ilyenek érzéketlenek..szemetek
2023. febr. 17. 03:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Az én exem az egy elkényeztetett alak volt, sok pénzzel ..de ha valamire megkértem szívességet kértem csak..azt ugráltatásnak vette..egy igazi önző nárcisztikus barom volt..aki csak a saját érdekeit nézte.. folyamatosan beszólogatott..mindenben hibát talált.. személyes dolgokba is..de amikor rajta volt a mézesmázos álarc ez nem tűnt fel..

2023. febr. 17. 03:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!