Valljátok be, titokban szoktátok néha túrni az orrotok ujjal?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, rendszeresen szoktam
Férfi vagyok, csak ritkán szoktam
Férfi vagyok, nem szoktam
Nő vagyok, rendszeresen szoktam
Nő vagyok, csak ritkán szoktam
Nő vagyok, nem szoktam
35 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ha van valami beszáradt, szúrós, idegesítő darabka, azt kézzel szedem ki és zsepibe törlöm. Persze nem a nyílt utcán, csak úgy suttyomban elbújva. Gyerekkoromban durvábban nyomtam, ovisként még meg is ettem, de azóta lejöttem róla.
2/10 anonim válasza:
Ki kérem magamnak! Én genderqueer vagyok, így nem tudok szavazni!
3/10 anonim válasza:
Hát hogyne túrnám, aztán a legtöbbször rákenem valamire, pl. a fotel hátuljára, asztal aljára, vagy elpöckölöm a szoba sarkába, a csinosabb fikadarabokat meg megeszem, és addig játszom vele a nyelvemmel, míg a számban föl nem oldódik, mint a cukorka xD
4/10 anonim válasza:
Igen, és a se.gemet és atökömet is szoktam vakarni. Általaban galacsinkkat csinálok a fikából, amikkel játszoj az ujjaim között, majd ha megunom, elpöckölö.
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, 30 perc mulva lezarom a szavazast es levonom a konkluziokat, publikalom a kutatasom eredmenyet, ne menjetek sehova! :)
2021. jan. 5. 18:13
6/10 anonim válasza:
Persze, amit ki kell szedni, azt ki kell szedni.
Mondjuk arra soha nem gondoltam, hogy megegyem. Nem is értem, hogyan jön rá másokra ilyen gondolat.
Viszont régen (gyerekként) beletörölgettem ebbe-abba. Ez nem sokkal kevésbé undorító. Nyilván ma már zsepit használok.
7/10 anonim válasza:
Én igen, nőként, és nem élvezetből. Nagyon száraz az orrom, és van, amikor megtelik. Nem kellemes, mert annyira száraz, hogy ahogy kiszedem, elkezd vérezni.
8/10 anonim válasza:
7#, nem vagy egyedül. Én ezt úgy oldom meg, hogy nedves popsi törlőt teszek az ujjamra. De ha van hogy csupasz ujjal megy nekem is. Utána van hogy verzik is.
9/10 anonim válasza:
Én felveszek egy orvosi steril kesztyűt és egy nedves, illatos zsebkendőt, majd otthon bezárkózva a fürdőszobába kiszedem de csukott szemmel, hogy még én se lássam ezt az illetlenséget. A zsebkendőt egy zacskóba teszem, azt pedig a kukába.
"Én genderqueer vagyok"
Tényleg. Nagyon sértő a kérdező!!!
10/10 anonim válasza:
Ha muszáj, akkor félrevonulok, hogy ne lássa senki, majd elintézem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!